ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Συνάντηση Δημάρχου Αριστοτέλη κ. Στέλιου Βαλιάνου με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Χαλκιδικής κ.  Θεόδωρο Ρούμκο. 

Ακολουθεί η δήλωση του Δημάρχου:

“Υποδέχτηκα στην Ιερισσό το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Χαλκιδικής,  κ. Θεόδωρο Ρούμκο, άξιο και γνώριμο αξιωματικό στα αστυνομικά πεπραγμένα της Χαλκιδικής, εκφράζοντας τις ευχές αλλά και τη στήριξη της Δημοτικής μας Αρχής στο δύσκολο έργο της διαφύλαξης της τάξης σε ολόκληρη τη Χαλκιδική. 

Όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση μας περιστράφηκε σε ζητήματα στελέχωσης των αστυνομικών μονάδων του Δήμος Αριστοτέλη και φυσικά στο κορυφαίο θέμα της ανέγερσης του Αστυνομικού Τμήματος στην Ιερισσό μετά και την ολοκλήρωση της δωρεάς κατάλληλου οικοπέδου, προς το σκοπό αυτό, από το Δήμο μας προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, συμφωνώντας ότι το 2023 θα πρέπει να είναι το έτος χρηματοδότησης του έργου από το Υπουργείο σύμφωνα και με επίσημη δέσμευση που έλαβε ο… αρμόδιος Υπουργός , κ. Τάκης Θεοδωρικάκος στη Βουλή των Ελλήνων.  

Ταυτόχρονα ενημέρωσα τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή ότι σε πρόσφατη συνάντηση μου, για το εν λόγω θέμα, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας   κ. Κωνσταντίνο Σκούμα  (φώτο.2), ο τελευταίος ανέφερε ότι στόχος είναι το νέο Α.Τ. Αριστοτέλη να διαθέτει κτηριακές εγκαταστάσεις 300 τμ, προϋπολογισμού περίπου 1.000.000 ευρώ.

Ο κ. Ρούμκος θα είναι θερμός συνοδοιπόρος στις δίκαιες διεκδικήσεις του Δήμου Αριστοτέλη που αφορούν το δημόσιο αγαθό της ασφάλειας και της εμπέδωσης της”.

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 12/2/2023]