ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΊΔΡΥΜΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΘ. ΚΟΤΣΙΑΝΟΥ & ΚΑΙΤΗΣ ΣΤΕΦ. ΚΟΤΣΙΑΝΟΥ

Το Ίδρυμα Στέφανου Αθ. Κοτσιάνου & Καίτης Στεφ. Κοτσιάνου, στο πλαίσιο της εκτέλεσης των σκοπών του, όπως λεπτομερώς περιγράφονται στη σχετική έγκριση της συστάσεώς του (ΦΕΚ 1492/4-5-2012, τεύχος Β’) αποφασίζει τη χορήγηση έξι (6) χρηματικών βραβείων σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Χαλκιδικής σχολ. έτους 2021-2022 (3 μαθητές Γυμνασίου και 3 μαθητές Λυκείου), οι οποίοι έχουν καταγωγή κατ’ αρχήν από τον Πολύγυρο και έπειτα από τη Χαλκιδική, που έχουν γεννηθεί στη Χαλκιδική ή σε όμορο Νομό, κατοικούν στη Χαλκιδική και έχουν διακριθεί για την κοσμιωτάτη διαγωγή τους και τις καλές επιδόσεις στα μαθήματα, ενώ έχουν και ανάγκη λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Το ποσό που θα διατεθεί στους δικαιούχους είναι 3.000€ συνολικά και ειδικότερα 500€ στον καθένα που θα επιλεγεί και θα δοθεί εφάπαξ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση από 06/02/2023 έως και 26/02/2023. Αιτήσεις θα έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν όσοι έχουν ΈΛΕΓΧΟ ΕΠΙΔΟΣΗΣ Ή ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΑΡΙΣΤΑ (με βαθμό 18,1 και άνω) και ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ (με βαθμό 16 μέχρι 18), οι οποίες θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στο email: periousia@polygyros.gr μαζί με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Πιστοποιητικό γέννησης από το οποίο να προκύπτει ο τόπος γέννησης του/της μαθητή/τριας
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, από το οποίο να προκύπτει η καταγωγή του/της υποψηφίου καταρχήν από τον Πολύγυρο και έπειτα από τη Χαλκιδική, είτε από πατρική, είτε από τη μητρική γραμμή. Ειδικότερα το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης θα πρέπει να έχει τέτοιο περιεχόμενο, ώστε να προκύπτει ο τόπος καταγωγής των γονέων (πατέρα, μητέρας ή και των δύο) ή των παππούδων/γιαγιάδων του/της υποψηφίου και συνεπώς και του/της υποψηφίου υποτρόφου καταρχήν από τον Πολύγυρο και έπειτα από τη Χαλκιδική
  3. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.
  4. Έλεγχος επίδοσης ή απολυτήριο σχολ. έτος 2021-2022.
  5. Εκκαθαριστικό Ε1 και Ε9 των γονέων του/της μαθητή/τριας έτους 2021.
  6. Φωτοαντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού στο οποίο θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου μαθητή ή των γονέων του.

Κατεβάστε εδώ: την πρόσκληση και την την αίτηση 

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 6/2/2023]