ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ ΣΤΟ «THE CHASE»

Από την όμορφη Αρναία στο THE CHASE, με μία πολύ καλή εμφάνιση ο φιλόλογος Μάνος Παυλής ο οποίος τελείωσε φιλολογία και αυτή την στιγμή εργάζεται σε σούπερ μάρκετ και όνειρό του ειναι να να χρησιμοποιήσει της σπουδές του, κατάφερε στον πρώτο γύρο να συγκεντρώσει 2700 ευρώ.

Στον δεύτερο γύρο κατάφερε απέναντι στον Αδέκαστο Επιθεωρητή να φτάσει στον τελικό όπου εκεί δεν τα κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό έπαθλο που διεκδικούσαν σαν ομάδα.

Η Μαρία Μπεκατώρου συναντά παίκτες και Chasers στην πιο δύσκολη «αναμέτρηση», και προσπαθεί να κρατήσει τις… αποστάσεις μεταξύ τους.

Τέσσερις παίκτες επιστρατεύουν τις γνώσεις τους για να αναμετρηθούν, κάθε φορά, με έναν από τους Chasers, και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ.

Οι Chasers, μόνιμοι συνεργάτες του παιχνιδιού, είναι οι «φωτεινοί παντογνώστες». Mοιάζουν αήττητοι. Είναι όμως; Κάθε ένας από αυτούς έχει μία ξεχωριστή προσωπικότητα και ένα ψευδώνυμο που τον αντιπροσωπεύει: «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και «Η γυναίκα με τα μαύρα». Θα καταφέρουν άραγε οι παίκτες να τους ξεφύγουν και να κερδίσουν το έπαθλο;

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 26/1/2023]