ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 5ο ΔΙΜΗΝΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η συμμετοχή σας αν και είναι προαιρετική, είναι για εμάς απαραίτητη

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής προχωρά στην εκπόνηση του 5ου Βαρόμετρου Οικονομικής Συγκυρίας, για το διάστημα Δεκεμβρίου 2022 –  Ιανουαρίου 2023, προκειμένου να καταγράψει τις απόψεις σας για μια σειρά επίκαιρων ζητημάτων, αλλά και θεμάτων που αφορούν στην πορεία των επιχειρήσεων σας. 

Το Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας, που εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2022, αποτελεί μια ηλεκτρονική δίμηνη έρευνα, στην οποία σας καλούμε να συμμετέχετε. 

Μέσω ενός link που θα λαμβάνετε με το newsletter του Επιμελητηρίου αλλά και με την εβδομαδιαία ενημέρωση θα έχετε τη δυνατότητα να απαντήσετε σε ερωτήσεις που αφορούν την επικαιρότητα, αλλά και την πορεία της επιχείρησης σας.

Το link της έρευνας θα βρίσκεται αναρτημένο και σε ειδικό banner του ιστότοπου του Επιμελητηρίου (www.epihal.gr). Το βαρόμετρο, θα πραγματοποιείται κάθε δίμηνο και τα αποτελέσματα του θα ανακοινώνονται μέσω δελτίων Τύπου.

Αν επιθυμείτε μπορείτε να δηλώνετε στο τέλος της έρευνας το e-mail σας, ώστε να σαςαποστέλλονται προσωπικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Η συμμετοχή σας αν και προαιρετική είναι πολύ σημαντική για εμάς!

Ακολουθεί το link της έρευνας, στην οποία σας καλούμε να συμμετέχετε : https://ee.kobotoolbox.org/single/3c197d94762a4dd6ef39477f90ae0f83 

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 28/12/2022]