ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑΝΟΥ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών στο Στανό .

Έχοντας κίνητρο την ανάγκη προσφοράς στον τόπο μας με τη μορφή ενός συλλόγου που μπορεί να αναδείξει την τοπική κοινωνία, με τρόπους προσαρμοσμένους στον τόπο μας αλλά και στη σύγχρονη κοινωνία και αντίληψη.

Έχουμε στο ενεργητικό μας μια σειρά δράσεων με σκοπό την ενημέρωση σε θέματα υγείας, ημερίδων, την ανάδειξη της γαστρονομίας του χωριού μας, την ανάδειξη των εθίμων, την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, μια πολύτιμη κληρονομιά που οφείλουμε να σεβαστούμε και να διαφυλάξουμε. Συμμετείχαμε και οργανώσαμε διεθνή φεστιβάλ, χορευτικά , λάβαμε μέρος σε χορευτικά ανταμώματα , εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Βοηθήσαμε στη δημιουργία χορωδίας νεων και μαζί πραγματοποιήσαμε επισκέψεις σε κέντρα απεξάρτησης (ΙΘΑΚΗ), επισκέψεις σε εκκλησίες και Ιερές Μητροπόλεις Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικά Bazaar, Συνδρόμου Down Ελλάδος ,”Οικοδέσποινες με Στόχο” στο πλαίσιο της εκστρατείας «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους»

Καλούμε όλες και όλους να συνδράμετε, καλούμε όλους τους φορείς και συλλόγους σε συνεργασία, σε μια προσπάθεια που έχει στόχο τη βελτίωση της ζωής, την ενημέρωση, την προσφορά, την ανάδειξη του τόπου μας, την εθελοντική δράση.

Κανένας δεν περισσεύει, κανένας δεν φτάνει σε αυτή την προσπάθειά μας.

Θέλουμε να σας συστήσουμε τα νέα μας μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

Πρόεδρος: Ευαγγελία Καβλίτση

Αντιπρόεδρος: Mzia Mchedlidze

Γραμματέας: Μαρία Μαντζιώλη

Ταμίας: Παναγιώτα Τουπλικιώτη

Μέλη: Ευαγγελία Κασαμπαλή

Μαρία Γκουντιάνου

Αθηνά Κασαμπαλή

Δήμητρα Μακρή

Κανένα αξίωμα δεν υπερτερεί της συλλογικής προσφοράς.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 10/11/2022]