ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ, ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ

Την Τετάρτη συννεφιά και από το απόγευμα και το βράδυ τοπικές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική-ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη. Ηλιοφάνεια με συννεφιά στις υπόλοιπες περιοχές. Την Πέμπτη βελτίωση από το απόγευμα, το βράδυ θα περιοριστούν στην ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Άνεμοι: Βοριάδες, 3-5 στα πελάγη τοπικά ισχυροί έως 6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στα βόρεια ηπειρωτικά από 3 έως 23, στα κεντρική και νότια από και τα νησιά από 12 έως 25-27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη συννεφιά, από το απόγευμα και το βράδυ λίγες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού. Την Πέμπτη το πρωί συννεφιά με λίγες βροχές, από το μεσημέρι βελτίωση. Η θερμοκρασία από 12 έως 21-22 βαθμούς.

Στην Αττική την Τετάρτη ηλιοφάνεια με συννεφιά, το απόγευμα τοπικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, την Πέμπτη το πρωί συννεφιά με λίγες βροχές, από το μεσημέρι βελτίωση. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί, ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς.

Παρασκευή 23-9-2022

Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στη Μακεδονία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, με τις μέγιστες στα βόρεια έως τους 23 και στα κεντρικά και νότια τους 25-27 βαθμούς.

Σάββατο-Κυριακή 24-25/9/2022

Καλός καιρός γενικά αίθριος με λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς 3 με 4 Μποφόρ, στο Αιγαίο Βοριάδες ασθενείς έως μέτριοι 3-5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί από 12 έως 26-29 βαθμούς.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 21/9/2022]