ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΜΠΑΝΗ

Περήφανους για ακόμη μια φορά μας έκανε η αθλήτρια της Ιερισσού Χριστίνα Καμπάνη κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας που διεξήχθη στην Ξάνθη αυτό το Σαββατοκύριακο 30 & 31 Ιουλίου με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας.

Να θυμίσουμε ότι στην ίδια διοργάνωση κατέκτησε πέρσι το αργυρό μετάλλιο στη Βοσνία με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν εθνικές ομάδες από την Σερβία, Ρουμανία, Βοσνία- Ερζεγοβίνη, Τουρκία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Κύπρο και το Μαυροβούνιο.

Την Κυριακή που μας πέρασε η αθλήτρια της Ιερισσού Χαλκιδικής κατέκτησε 2 φορές την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο σε αντίστοιχους αγώνες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας που διεξήχθη στην Κρήτη. Η επιτυχία αυτή της εξασφάλισε την συμμετοχή της στην Βαλκανιάδα της Ξάνθης.

2 Σαββατοκύριακα με 4 αγώνες για την Χριστίνα Καμπάνη αθλήτρια του Α.Σ. Ιερισσού «Κάρδος» . 2 πανελλήνια πρωταθλήματα στην Κρήτη όπου κατέκτησε την 2η θέση και 2 αγώνες Βαλκανικών πρωταθλημάτων όπου κατέκτησε την 4η θέση στον αγώνα eliminator στην κατηγορία γυναικών και 3η θέση στο xco στην κατηγορία νεανίδων. Συγχαρητηρια Χριστίνα που μια τέτοια δύσκολη χρονιά για σένα κατάφερες και στάθηκες στο ύψος των περιστάσεων, πέρασες με επιτυχία στην σχολή που έβαλες στόχο και κατάφερες να προπονείται παράλληλα και στην ποδηλασία.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 2/8/2022]