ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Χαλκιδικής προκηρύσσει εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη “κατηγορίας 1” (κατηγορία HAREC) και κατηγορίας “εισαγωγικού επιπέδου” (entry level), Α’ Περιόδου 2022. 

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στην Αίθουσα Εξετάσεων Υποψηφίων Οδηγών της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής (Παλαιό ΚΤΕΟ – Πολύγυρος) με… ώρα ενάρξεως 13:00 μ.μ. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού χώρου και οι πολίτες άλλων χωρών που διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Επίσης κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, εφόσον η διεύθυνση

της μόνιμης κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας μας, μέχρι την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022.

Για τα δικαιολογητικά και παραπάνω πληροφορίες απευθυνθείτε στο Τεχνικό Τμήμα της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Χαλκιδικής τηλ. 23713-52251 23713-52206

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 24/5/2022]