ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Με εκπροσώπους του Σωματείου  Επαγγελματιών Ιερισσού συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ι. Γιώργος, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Πολυγύρου.

Τόσο η πρόεδρος του Σωματείου  κα Κλεοπάτρα Αϊβαζίδου όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που συμμετείχαν στη συνάντηση έθιξαν, με έκδηλη την αγωνία τους, θέματα που αφορούν στην… τοπική κοινότητα Ιερισσού και κατ’ επέκταση στον κλάδο τους και ζήτησαν τη συνδρομή του Αντιπεριφερειάρχη για τη λύση τους.

Τα σημαντικότερα θέματα που θίχτηκαν και που παραμένουν άλυτα εδώ και χρόνια είναι  η επαναλειτουργία του Αστυνομικού τμήματος, η στελέχωση του αγροτικού ιατρείου, η φωταγώγηση των εισόδων της πόλεως, η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας  και η αναβάθμιση όλου του εμπορικού ιστού της Ιερισσού, η ελλιπής σήμανση σε σημεία ιστορικού και τουριστικού ενδιαφέροντος  αλλά και  η συχνότητα αποκομιδής των απορριμμάτων.  Όπως τόνισαν, όλα τα παραπάνω δυσφημίζουν  την πρωτεύουσα του Δήμου Αριστοτέλη, μια πόλη που υποδέχεται σημαντικό αριθμό τουριστών αλλά και διερχομένων επισκεπτών προς το Άγιο Όρος,  με αποτέλεσμα να πλήττονται οι επαγγελματίες της περιοχής.

Ο κος Γιώργος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους συνομιλητές του και δεσμεύτηκε  να είναι δίπλα στους πολίτες και να συνδράμει στη λύση των προβλημάτων αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής όπως άλλωστε έπραττε  έως τώρα, αλλά και των υπόλοιπων  θεμάτων που δυσκολεύουν τη ζωή τόσο των μόνιμων κατοίκων όσο  και των επισκεπτών, για να δοθούν οριστικές λύσεις σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, με σκοπό να έχει η Ιερισσός την εικόνα και το μέλλον  που της αξίζει.

Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν,  οι συναντήσεις τους να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 15/3/2022]