ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ «ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2022»

Με τη συμμετοχή 29 επιχειρήσεων που προσέφεραν περισσότερες από 120 θέσεις εργασίας, ολοκληρώθηκε η φετινή δράση «Ημέρες Καριέρας 2022 – Εύρεση Εργασίας» που διοργανώθηκε από την ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α με την υποστήριξη του Δήμου Αριστοτέλη, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού.

Οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 32 ειδικότητες, που αφορούσαν τους τομείς  εστίασης,  τουρισμού, διοίκησης και εξυπηρέτησης. Στόχος της δράσης είναι να δημιουργηθεί ένα διαρκές δίκτυο αναμεσά στις επιχειρήσεις και στους δημότες που ψάχνουν εργασία με ενδιάμεσο φορέα τον Δήμο Αριστοτέλη. 

Σε μια δύσκολη χρονική στιγμή που οι επιχειρήσεις αδυνατούν να στελεχώσουν τα τμήματά τους, o Δήμος στέκεται αρωγός τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους δημότες. Παρόλο που η δράση έχει ολοκληρωθεί, οι υποψήφιοι  συνεχίζουν να έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας, προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις εργασίας που παραμένουν αδιάθετες, ή για να μας ζητήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας των επιχειρήσεων. 

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος δήλωσε: «Ο θεσμός αποτελεί ευκαιρία αναζήτησης εργασιακής προοπτικής για δεκάδες συμπολίτες μας. Είναι μια ουσιαστική συμβολή του Δήμου στη δική τους προσπάθεια, αλλά και έμπρακτη εκδήλωση της διαρκούς προτροπής μας προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, να δίνουν προτεραιότητα στο τοπικό εργατικό δυναμικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν, διαβεβαιώνοντας πως από την πλευρά μας θα πράττουμε πάντα ό,τι περισσότερο μπορούμε, για να διαμορφώνουμε στον Δήμο Αριστοτέλη τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για προκοπή της τοπικής κοινωνίας, τόσο των  επιχειρηματιών και επαγγελματιών, όσο και των εργαζομένων.»

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο αυτή τη δράση “παντρεύοντας” στον μέγιστο δυνατό βαθμό τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για εργασία, με την αναζήτηση των πλέον κατάλληλων συνεργατών από πλευράς επιχειρήσεων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας», τόνισε από την πλευρά της η πρόεδρος της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α κα Μαρία Ελένη Ζαμάνη.

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 22/3/2022]