ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα πλαίσια της προσπάθειας συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών του, εναρμονισμένο πλήρως με τη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19, διοργανώνει  σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ), ΔΩΡΕΑΝ, θεματικά εργαστήρια (online workshops), με έμφαση στους κλάδους Αγροδιατροφής, Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Τουρισμού.

Τα θεματικά εργαστήρια διοργανώνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του…

εκπαιδευτικού προγράμματος “Ανάπτυξη Πωλήσεων και Κερδοφορίας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις” και του ευρωπαϊκού έργου SKILLS4MSEs

Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελείται από 5 θεματικά εργαστήρια, συνολικής διάρκειας 15 ωρών.

Τα θεματικά εργαστήρια που  θα υλοποιηθούν είναι :

  • «Επιχειρηματικό Μοντέλο, Business Model Canvas»,   [ολοκληρώθηκε]

την  Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 18:00 – 21:00

  • «Σχεδιασμός της στρατηγικής Marketing»,                   [ολοκληρώθηκε]

την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 18:00 – 21:00

  • «Σχεδιασμός της εξυπηρέτησης πελατών», 

      την Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες  18:00 – 21:00

  •  «Market Fit, προσαρμογή προϊόντος/υπηρεσίας στην αγορά»,

την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες  18:00 – 21:00

  •  «Ανάπτυξη στρατηγικής πωλήσεων»

την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες  18:00 – 21:00

Οι πέντε θεματικές ενότητες των workshops θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω της online πλατφόρμας “miro”.  Η πλατφόρμα “miro” είναι ένας διαδικτυακός ασπρο-πίνακας, πάνω στον οποίο δουλεύουν όλοι οι συμμετέχοντες απομακρυσμένα σε κατανεμημένα και υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας.  Μέσω της πλατφόρμας “miro”, ενισχύεται η διάδραση και η ομαδική εργασία, ενώ παράλληλα διευκολύνεται η οπτικοποίηση εννοιών, ιδεών και λύσεων.

Η συμμετοχή στα θεματικά εργαστήρια είναι περιορισμένη.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 12 άτομα.

Το ανωτέρω εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιμελείται, παρουσιάζει και διαχειρίζεται διαδικτυακά η εισηγήτρια κα. Εύα Μαρία Σαρηγιαννίδου, ιδρύτρια της Συμβουλευτικής Εταιρείας Thrive EMS.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το e-mail τους, στο οποίο θα τους αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος για την παρακολούθησή του (link) μέσω του οποίου θα συνδεθούν για να παρακολουθήσουν το workshop που τους ενδιαφέρει.

Για τη συμμετοχή σας στα σεμινάρια, παρακαλούμε να μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwndoKAXPnCn503cS4e7Qnim_Zbz-spdISOb0INSifmgdOFw/viewform 

Μετά την ολοκλήρωση του 4ου κύκλου των σεμιναρίων, θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις συμμετοχής στα θεματικά εργαστήρια που παρακολούθησαν.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 & 2371024300, e-mail: info@epichal.gr, υπεύθυνος κος Μήντος Δημήτριος.

ΠΗΓΗ https://aetoshal.blogspot.com/ 8/12/2021