Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ «ΟΑΣΙΣ» ΣΤΗΝ… ΕΡΗΜΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ

Διέξοδο σε πολίτες που ταλαιπωρούνται από πάσης φύσεως εξαρτήσεις (ναρκωτικά, τζόγος, αλκοόλ, διαδίκτυο) και στις οικογένειές τους, παρέχει πλέον ο Δήμος Αριστοτέλη, εγκαινιάζοντας συνεργασία με το Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων «Όασις» της Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος και ο Πρόεδρος του κέντρου «Όασις» κ. Δαμιανός Δουίτσης, μια εμβληματική προσωπικότητα στον χώρο της απεξάρτησης, βραβευμένος  -μεταξύ άλλων- και από την Προεδρία της Δημοκρατίας, προχώρησαν σε συμφωνία, που παρέχει σε ενδιαφερόμενους Δημότες του Αριστοτέλη, εξαρτημένους που αναζητούν βοήθεια για να ξεφύγουν από τα δεσμά της εξάρτησης, ή συγγενικά τους πρόσωπα που αναζητούν συμβουλές για να βοηθήσουν αγαπημένους τους, τη δυνατότητα να απευθύνονται πλέον στην «Όασις», επικοινωνώντας με εξειδικευμένους εθελοντές, στα τηλέφωνα 2310508598 ή 6944318118, υπό συνθήκες πλήρους προστασίας της ανωνυμίας τους.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον κ. Δαμιανό Δουίτση για τη συνεργασία που ξεκινάμε, όσο και τον Αντιδήμαρχό μας κ. Νίκο Αυγερινό, που συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξή της. Για εμάς, είναι κάτι παραπάνω από συνεργασία, είναι μια συμμαχία, απέναντι σε έναν διαρκή πόλεμο, κατά των εξαρτήσεων. Από σήμερα, κανένας πολίτης του Αριστοτέλη, δεν χρειάζεται να είναι μόνος, στην “έρημο” των εξαρτήσεων και στην προσπάθεια αντιμετώπισης του εθισμού του στα ναρκωτικά, στον τζόγο, στο αλκοόλ, ακόμα και το διαδίκτυο που δυστυχώς μπορεί αποδεδειγμένα να έχει εθιστική επίδραση. Καλώ κάθε συμπολίτη που αντιμετωπίζει το φάσμα της εξάρτησης, είτε προσωπικά, είτε στο οικογενειακό του περιβάλλον, να εμπιστευθεί τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Κέντρου Υποστήριξης Εξαρτημένων “Όασις” και αξιοποιήσει αυτή τη συμμαχία, για να νικήσει το πρόβλημα.»

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 16/5/2020]