ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Ευχαριστήρια επιστολή του συλλόγου επαγγελματιών Αρναίας για την συμπαράσταση του δημάρχου Αριστοτέλη στον αγώνα που κάνουμε να ανοίξουν τα καταστήματα μας χωρίς παράλογους κανόνες :

Προς

Δήμαρχο Αριστοτέλη, κ. Στυλιανό Βαλιάνο

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη στήριξη σας στις πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας. Ο κόσμος παγκοσμίως βρίσκεται αντιμέτωπος με μία πρωτοφανή υγειονομική κρίση που κινδυνεύει να μετεξελιχθεί σε μία άνευ προηγουμένου οικονομική και κοινωνική διαταραχή μεγάλης εμβέλειας και ίσως και διαρκείας, επηρεάζοντας καθοριστικά το μέλλον των επιχειρήσεων μας.

Μετά απο την συνάντηση που είχαμε μαζί σας στις 14/05/2020 νιώθουμε ότι ο Δήμος είναι σύμμαχος στις προσπάθειες μας στην δύσκολη αυτή περίοδο. Ελπίζουμε ότι το επόμενο διάστημα που θα ανακοινωθούν όλα τα επίσημα μέτρα που θα ισχύουν στην χώρα μας τόσο για τις επιχειρήσεις εστίασης όσο και τις υπόλοιπες επιχειρηματικές μονάδες να επιτύχουμε τη μέγιστη δυνατή στήριξη σε τοπικό επίπεδο.

Τέλος ο Σύλλογος θα ήθελε να σας ευχαριστεί για τα ειδικά και έκτακτα μέτρα που ψηφίστηκαν στο Δημοτικό συμβούλιο για επιχειρήσεις που διακόπτουν ή περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους προς αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Με εκτίμηση, Τα μέλη του Δ.Σ

 

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 18/5/2020]