ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

Με την από 15/1/2020 ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Παλαιοχωρίου, παρουσία του Προέδρου της κ. Γρηγορίου Κατσιαρμά και των μελών κ. Αθανασίου Τζιουρτζιούμμη και κας Δέσποινας Παλπάνη, καθώς και του Αντιδημάρχου κ. Νικολάου Αυγερινού και της Δημοτικής Συμβούλου και Αντιπροέδρου του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου κας Ελένης Καραντώνα, αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Ενημέρωση όλου του κόσμου για την απόφαση της Τράπεζας EUROBANK να κλείσει το Υποκατάστημά της στο Παλαιοχώρι, σε μια περιοχή όπου υπάρχει ανάπτυξη και όπου εξυπηρετεί και τα γύρω χωριά, εργαζόμενους και συνταξιούχους της ευρύτερης περιοχής και επιχειρηματίες.
  2. Ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην πολιτική ζωή του τόπου μας αλλά και όλων των Μ.Μ.Ε., ούτως ώστε αυτοί να στηρίξουν με κάθε τρόπο την παραμονή του Υποκαταστήματος στο Παλαιοχώρι, από το οποίο εξυπηρετείται όλη η περιοχή της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής.
  3. Τέλος, αποφασίστηκε να γίνει μετάβαση με λεωφορεία και Ι.Χ. στον Πολύγυρο, την Πέμπτη 23/1/2020, προκειμένου να γίνει διαμαρτυρία στο Κατάστημα της EUROBANK Πολυγύρου.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Για δηλώσεις συμμετοχής όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στο Κοινοτικό μας Κατάστημα.

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com/, 15/1/2020]