ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Με μεγάλη ἐπιτυχία πραγματοποιήθηκε το Δείπνο Αγάπης του Ιδρύματος Γερόντων ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού το Σάββατο 25/1 στο Κέντρο «ΕΛΒΕΤΙΑ» της Αρναίας, με την ευλογία του Σεβ.Μητροπολίτου μας κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Στέλιος Βαλιάνος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κατερίνα Ζωγράφου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Θαλασσινός Γεώργιος και ο κ. Αυγερινός Νικόλαος, η Αντιπρόεδρος του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου κ. Ελένη Καραντώνα, ο Πρόεδρος της Αρναίας κ. Αγαπητός Κιάτος, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού κλιμακίου Αρναίας, απο το Τοπικό Συμβούλιο της Αρναίας η κ. Χριστίνα Σαμαρά και η κ. Στέλα Μπήρου, ο κ. Χρήστος Τσιαμούρης που ήταν και ο διπλά τυχερός της βραδιάς αφού βρήκε και το φλουρί και το πρώτο λαχνό από την λαχειοφόρο αγορά.

Στην εκδήλωση εκτός από τον οικονομικό απολογισμό παρουσιάστηκε και η κατασκευή της επέκτασης του γηροκομείου, ενώ τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν πολλοί για την προσφορά τους στο γηροκομείο. την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η χορωδία του ΚΑΠΗ Αρναίας και η χορωδία Αδελφότητος Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου Θεσσαλονίκης.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 26/1/2020]