«ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ», ΕΝΑ BRAND ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ!

Παρουσιάσαμε σήμερα το «περιπατητικό έργο» των Αριστοτελικών Κοινοτήτων, το οποίο προωθήθηκε αποτελεσματικά στον κόσμο από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού για πάνω από 8 έτη.

Ένα έργο – που όπως ανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Κεφαλάς – «μας κάνει να ριγούμε από περηφάνεια, όχι γιατί είμαστε εμείς εκείνοι που το υλοποιήσαμε αλλά γιατί αποδώσαμε τιμή στον τόπο, τιμή στην αριστοτελική ιστορία, τιμή στον ίδιο μας τον πρόγονο, τιμή στη φύση και στο ιερό βουνό, τιμή στους πολίτες».

Δεκάδες επαγγελματίες, εκπρόσωποι Τύπου, sales managers τουριστικών γραφείων, εκπρόσωποι φορέων, αλλά και δημότες άκουσαν με προσοχή την «ιστορία» του έργου, ενώ παράλληλα κατέγραψαν το σχεδιασμό του Δήμου Αριστοτέλη, όπως αυτός εξαγγέλθηκε από το Δήμαρχο, Στυλιανό Βαλιάνο.

Ο ενωτικός του λόγος, ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε ότι η δημοτική αρχή θα εξελίξει το έργο και η δυναμική που δίνεται μέσω της δημιουργίας νέων περιπατητικών διαδρομών σε όλο το εύρος του Δήμου, αναμένεται να ενώσει οικισμούς, όρη, παραλίες, πλαγιές, αλλά και ανθρώπινες νοοτροπίες / δραστηριότητες.

«Καταφέραμε να τοποθετήσουμε τον ορεινό όγκο στο διεθνή τουριστικό χάρτη. Με τη συνεργασία και τις δυναμικές συνέργειες, νιώθουμε σίγουροι ότι «η γιορτή αρχίζει ξανά»! αναφέρει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Π.Ο.Τ. Γιάννης Γερούκης.

Πράγματι. Είμαστε όλοι έτοιμοι να «γιορτάσουμε». Είμαστε όλοι εδώ για τον τόπο!

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 10/10/2019]