ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ «ΜΑΓΙΚΕΣ» ΛΥΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

Όπως σε πολλές περιοχές της χώρας, έτσι και στον Δήμο Αριστοτέλη, η ένταση της τελευταίας χιονόπτωσης επιτρέπει περιθώρια επιείκειας έναντι του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, για προβλήματα που δεν κατέστη δυνατό να αντιμετωπιστούν στο σύνολο τους με μία βασική προϋπόθεση! Να έχουν ληφθεί εγκαίρως όλα τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα και να έχει ενεργοποιηθεί εγκαίρως και με σωστό συντονισμό, όλο το διαθέσιμο δυναμικό αντιμετώπισης της κρίσης.

Δυστυχώς τα συσσωρευμένα παράπονα συνδημοτών και οι καταγγελίες, ακόμα και από το εσωτερικό της Δημοτικής Αρχής, καταδεικνύουν ότι στην περίπτωση του Δήμου Αριστοτέλη, υπήρξε έλλειμμα, τόσο σε επίπεδο έγκαιρης ενεργοποίησης, όσο και σε επίπεδο συντονισμού.

Στις κρίσεις που προκαλούνται από ακραία καιρικά φαινόμενα, κανείς δεν απαιτεί «μαγικές» λύσεις, αλλά κάθε Δημότης, στο σύνολο του Δήμου, δικαιούται να απαιτεί το 100% της προσπάθειας! Αυτό εγγυώμαι προσωπικά να το εξασφαλίσουμε ως νέα Δημοτική Αρχή από το 2020, με την εντολή που θα μας δώσουν οι συμπολίτες μας, τον ερχόμενο Μάιο.

Στέλιος Βαλιάνος – Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 7/1/2019]