ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ;

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής σε ανακοίνωση της καταγγέλει την προκλητική, όπως την χαρακτηρίζει, στάση της δημοτικής αρχής Κασσάνδρας, καθώς δεν προσκάλεσε τόσο την Κατερίνα Ιγγλέζη όσο και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό στα εγκαίνια του τουριστικού γραφείου του δήμου στη Νέα Φώκαια.

Και δεν είναι μόνο η επιδεικτική περιφρόνηση απέναντι στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και την βουλεύτρια της περιοχής που κατέβαλαν από κοινού ενέργειες προς το Υπουργείο για την ανακατασκευή του πύργου της Φώκαιας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι και η παρουσία στα εγκαίνια της βουλεύτριας της Χρυσής Αυγής, γεγονός που προσέβαλε τα δημοκρατικά αισθήματα των Κασσανδρινών κατά την Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.

Σ΄ότι αφορά τους λόγους που προκάλεσαν τον αποκλεισμό της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και της κ. Ιγγλέζη έχουμε παντελή άγνοια και δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε ουδεμία κρίση. Θα θέλαμε όμως να κάνουμε μια υπενθύμιση από το πρόσφατο παρελθόν αναφορικά με την παρατήρηση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία της βουλεύτριας της Χρυσής Αυγής,

Ήταν Οκτώβριος του 2017 όταν στο αναπτυξιακό συνέδριο που έκανε η ΑΝΕΤΧΑ στα Μουδανιά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με την κ. Ιγγλέζη, τον κ Ζουμπά και τους γνωστούς 50 antigold ξεσήκωσαν το σύμπαν για να μην μιλήσει στο συνέδριο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Δημήτρης Δημητριάδης, παρά την χορηγία ύψους 10.000 ευρώ που είχε κάνει η εταιρεία για την διοργάνωση του συνεδρίου.

Αν δεν γίνονταν δεκτές οι απαιτήσεις τους, όλοι οι παεαπάνω απειλούσαν με σαμποτάζ το συνέδριο σε σημείο ματαίωσης, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στους ανθρώπους της ΑΝΕΤΧΑ.

Έτσι και έγινε. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός αποκλείστηκε από τους ομιλητές, στο οποίο παρέστησαν μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Ιγγλέζη, ο κ. Ζουμπάς και μεταξύ άλλων και  η βουλεύτρια της ΧΑ στην Χαλκιδική.

Σ’ αυτή την περίπτωση όμως δεν ακούσαμε να έγινε κάποια έντονη διαμαρτυρία προς την ΑΝΕΤΧΑ για την παρουσία της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΧΑ στο συνέδριο. Γιατί; Τότε δεν προσεβλήθησαν τα δημοκρατικά αισθήματα των Μουδανιωτών και όσων παρίσταντο στην εκδήλωση;

Με αφορμή αυτή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής ξαναθυμηθήκαμε κάτι που μας προκάλεσε τεράστια απορία τότε και παραμένει μέχρι και σήμερα.

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.com, 6/7/2018]