ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ: ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ. ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ;

Είναι γνωστό από τις προηγούμενες μέρες πως η Κατερίνα Ιγγλέζη και ακόμη 19 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν επερώτηση προς τον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του πολίτη ΝίκοΤόσκα για τον αποκλεισμό των τρανσέξουαλ ατόμων από τις εισαγωγικές εξετάσεις στις σχολές αξιωματικών και αστυφυλάκων της αστυνομίας, ζητώντας παράλληλα την άρση αυτού του αποκλεισμού.

Είναι εξίσου γνωστό πως η βουλευτρια Χαλκιδικής δεν χάνει καμία ευκαιρία κατά την οποία μπορεί η ίδια προσωπικά ή μαζί με συναδέλφους της από τον ΣΥΡΙΖΑ να συμβάλει στην διασπορά και την εδραίωση της αποκαλούμενης κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλέγγύης για άτομα που μέχρι πρότινος ζούσαν στο περιθώριο.

Αναρωτιόμαστε μια ανάλογη επερώτηση από την κ. Ιγγλέζη δεν θα άξιζε και για το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού, το οποίο παραμένει εδώ και 5 χρόνια κλειστό, αν και εξαγγέλθηκε η επαναλειτουργία του πριν απο 2 χρόνια από τον ίδιο τον κ. Τόσκα;

Δεν θα έπρεπε να ξέρει η κοινωνία γιατί έχει καθυστερήσει η επαναλειτουργία του, όταν έχει εξαγγελθεί επισήμως από τον ίδιο τον κ. Τόσκα; Μια τέτοια κατάσταση δεν προκαλεί στιγματισμό για την πρωτεύουσα του δήμου Αριστοτέλη, η οποία είναι η μοναδική πρωτεύουσα δήμου στην χώρα μας χωρίς να διαθέτει αστυνομικό τμήμα με ό, τι αυτό συνεπάγεται;

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η κ. Ιγγλέζη θα πράξει τα δέοντα για να πληροφορηθεί η κοινωνία τι έχει ακριβώς συμβεί και έχει παγώσει η επαναλειτουργία του Α.Τ. στην Ιερισσό.

Σχόλιο του μπλογκ: Και όπως σχολίασε αναγνώστης του http://politesaristoteli.blogspot.com, «Την φωτογραφία αυτή μας την βάλατε για να μας ανεβάσετε την πίεση θυμίζοντας μας ποιά πολεμάει με λύσσα το Στρατώνι μέχρι οικονομικού αφανισμού του;»

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.com/, 12/6/2018]