ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ”ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ”’ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ…

Σε ένα τεράστιο σκουπιδότοπο έχουν μεταλλαχθεί  οι αποθήκες του Δήμου Αριστοτέλη που βρίσκονται στην είσοδο της Αρναίας  από το Παλαιοχώρι.

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οθόνες, τηλεοράσεις άπειρες ηλεκτρικές συσκευές, στρώματα, έπιπλα και πολλά σκουπίδια ειναι αυτά που διακοσμούν τις κεντρικές αποθήκες του Δήμου Αριστοτέλη με μια Δημοτική αρχή και ένα Δήμαρχο ανίκανο να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει φτάσει στο απροχώρητο, παρά τις επανειλημμένες συστάσεις των πολιτών, που ανησυχούν για το μέλλον αυτού του τόπου.

Στον σκουπιδότοπο αυτό που είναι εστία μόλυνσης  προκλήθηκε φωτιά, σήμερα αργά το απόγευμα, καίγοντας πλαστικά και ότι άλλο υπήρχε.

Η  άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής και ένας υπάλληλος του Δήμου με τον φορτωτή που έφτασαν στο σημείο εμπόδισαν την φωτιά να πάρει μεγάλη έκταση.  

Το καθαρό περιβάλλον απαιτεί, πρωτίστως, καθαρά μυαλά και ξεκάθαρες διαθέσεις.

Ο Δήμαρχος που ”νοιάζεται”’ για το περιβάλλον…

Οι σύγχρονες αντιλήψεις και πρακτικές για τη διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων υπαγορεύουν σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων συστημάτων, με βασικούς στόχους την αειφορία και την περιβαλλοντικά αποτελεσματική διαχείριση.

Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr/, 4/4/2018]