ΚΑΔΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΕΝΟΥ: «ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ»!!!

Συνέντευξη με αποδέκτες ανεγκέφαλους έδωσαν οι κ. Καδόγλου και Δημητριάδου στο μπλογκ «Με Άποψη»… Αλλιώς δεν εξηγείται η υιοθέτηση της ρητορικής του «Θα-γεμίσουμε-φέρετρα-Μπένου», με την δήλωση πως τις επόμενες γενεές τις περιμένει «Καρκίνος, σοβαρές ασθένειες και θάνατος»!!!

Και καλά, ο Μπένος θα μπορούσε να πει πως ήταν και εξωγήινος προκειμένου να τον βολέψει κάπου ο ΣΥΡΙΖΑ… Οι κυρίες της «Επιτροπής Ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική», σε τι αποσκοπούν και διατυπώνουν τόσο εξόφθαλμες ασυναρτησίες;

Η συνέντευξη περιείχε κανονικά όλη την έωλη antigold επιχειρηματολογία κατά της επένδυσης, αλλά και το νέο antigold αφήγημα, περί «στημένης διαιτησίας»… Όλοι είναι κακοί: Η εταιρεία, η θυγατρική της, ο Σταθάκης, ο Δρυλλεράκης, ο Μενουδάκος… Όλοι συμμετέχουν σε μια συμπαντική συνομωσία για να καταστρέψουν την Χαλκιδική και το αγνό και άσπιλο «κίνημα» που μάχεται ανιδιοτελώς για τη σωτηρία του περιβάλλοντος και των… ψυχών μας… (είτε το θέλουμε, είτε όχι…).

Μια παρατήρηση έχω μόνο… Για να επανέλθουν στο προσκήνιο οι τερατολογίες Μπένου, τα πράγματα έχουν στριμωχτεί πολύ για το κίνημα και τους ταγούς του…