Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΟΡΓΑΝΟ, ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΟΡΓΑΝΟ, ΑΡΑ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ… ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ!

Αυτή είναι η λογική των επιχειρημάτων του antigold κονκλάβιου, το οποίο άρχισε ήδη να μουρμουρίζει και να γκρινιάζει για την επικείμενη απόφαση της διαιτησίας για τις Σκουριές.

Σε άλλο ένα «άρθρο-φωτιά» στο μπλογκ του Τόλη, σωρεία βελών επιρρίπτονται στον επιδιαιτητή κο Μενουδάκο, διότι –λέει– είναι προκατειλημμένος υπέρ της επένδυσης και η απόφαση θα είναι θετική για την εξόρυξη… Εντάξει, τάχουμε ξανακούσει αυτά… Οι antigold φίλοι μας όμως υποστηρίζουν και το εξής εξωφρενικό: Ο Μενουδάκος δεν μπορεί να κρίνει αν η μεταλλουργική μέθοδος της ακαριαίας τήξης μπορεί να έχει βιομηχανική εφαρμογή για τροφοδοσία της με συμπυκνώματα περιεκτικότητας σε αρσενικό άνω του 8% διότι ήδη αυτό έχει κριθεί από την απόφαση Σκουρλέτη !!! (Αυτή δεν ήταν που κατέπεσε στο ΣτΕ;)… Και το εξωφρενικό συνεχίζεται με την απίστευτη προτροπή προς το δικαστήριο να πάρει υπόψη μια δήλωση Δημητριάδη σε τηλεπτική συνέντευξη ότι η ακαριαία τήξη στις Σκουριές είναι «πατέντα». (Ασφαλώς και είναι πατέντα… Το έχουμε ξαναπεί, αλλά κανείς δεν ακούει… Πατέντα των Φινλανδών, αλλιώς δεν θα χρειαζόμασταν την τεχνογνωσία τους…).

Τελικά, βγαίνει και το antigold συμπέρασμα πως είναι “συνολικά ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ το διαιτητικό δικαστήριο – δηλαδή ο κ. Μενουδάκος – να εξετάσει και να εκδώσει κρίση για θέματα τεχνικού περιεχομένου, πέραν των όσων περιγράφονται στη ΜΠΕ και την ΑΕΠΟ”

Μπουζούκι και ο… χωροφύλαξ…