ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ – ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια το νησί της Αμμουλιανής στη Χαλκιδική απέκτησε το δικό του γήπεδο ποδοσφαίρου.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2017 τελέστηκαν τα εγκαίνια   και ο αγιασμός του Γηπέδου Ποδοσφαίρου της Αμμουλιανής από τον Δήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη κ. Γεώργιο Ζουμπά,  παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Τσακνή Αργυρίου και Δημητρίου Ψιλιάγκου, της Πρόεδρου του Αριστοτελείου κας Ελένης Παναγιωτοπούλου, του Πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου κου Ιωάννη Δουλάκη,  της Πρόεδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης  «η Φροντίδα»  κας Κατερίνας Μήτρου, του Δημοτικού Συμβούλου κου Γκατζώνη Αστερίου, του Προέδρου της Δ.Κ. Αμμουλιανής κου Κωνσταντίνου Τσακνή, καθώς και με τη συμμετοχή πλήθους κατοίκων του νησιού.

Το Γήπεδο  Ποδοσφαίρου της  Αμμουλιανής είναι ένα έργο για το οποίο κάτοικοι και αθλητές του νησιού ανέμεναν για 25 ολόκληρα χρόνια.

Το έργο έγινε με τη συνδρομή του Δήμου  Αριστοτέλη , του Ποδοσφαιρικού  Σωματείου  του Νησιού «Νίκη Αμμουλιανής», την προσωπική εργασία των κατοίκων του νησιού και  χορηγίες ανθρώπων  με καταγωγή  από την Αμμουλιανή και όχι μόνο.

Με το έργο αυτό η κοινωνία της Αμμουλιανής θα έχει πλέον το δικό της γήπεδο στο οποίο θα αθλούνται οι παίκτες της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας  και τα παιδιά του νησιού  θα μπορούν να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας αθλοπαιδιές.

 

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.gr/, 29/1/2018]