ΣΚΡΕΚΑΣ: «ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ»

assets_LARGE_t_942_43885797_type13031Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να βγάλει την Ελλάδα από το πρόβλημα. Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων της ΝΑ και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας απαντώντας στην έκκληση που απηύθυνε μέσω της ίδιας ραδιοφωνικής συχνότητας η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη προς τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης προκειμένου να στηρίξουν την εθνική θέση ότι δεν πρέπει να ψηφιστούν τα μέτρα που ζητεί το ΔΝΤ για το 2018 είπε χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να Βγάλει την Ελλάδα από το πρόβλημα. Η κυβέρνηση σήμερα είναι η κυβέρνηση που αποτελείται από τους ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Εμείς στηρίζουμε πάντα το καλό της Ελλάδας, στηρίζουμε πάντα τις σωστές θέσεις. Δεν μπορούμε να στηρίζουμε θέσεις μίας κυβέρνησης οι οποίες οδηγούν τη χώρα σε χειρότερες καταστάσεις. Δεν μπορούμε να το στηρίξουμε αυτό το πράγμα μία κυβέρνηση η οποία άλλο λέει σήμερα, άλλο λέει αύριο. Δεν έχει πρόγραμμα και σχέδιο για τίποτα σε κανέναν τομέα».

Και πρόσθεσε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ: «Όλοι οι τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας υποχωρούν, θέλετε να μιλήσουμε για την ενέργεια; Βλέπετε ότι η χώρα αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού 2, είναι σε μία κρίσιμη κατάσταση το ενεργειακό πεδίο της χώρας, θέλετε να μιλήσουμε για τις τράπεζες, την οικονομία, τις επενδύσεις, για τα έργα που θα μπορέσουν να φέρουν δουλειές; Τι γίνεται για παράδειγμα με τον χρυσό στη Χαλκιδική που θα μπορούσε να δημιουργήσει 1000 θέσεις παραπάνω εργασίας και πολύ περισσότερα έσοδα για το κράτος; Τι γίνεται με τα 14 αεροδρόμια τα οποία ακόμα δεν τα έχει παραλάβει ο επενδυτής που θα προχωρούσε σε άμεση επένδυση 400 εκατ. ευρώ και περίπου 1,2 δισ. ευρώ θα μπαίναν στα ταμεία του κράτους; Γιατί καθυστερούν αυτά; Γιατί λήξανε οι αδειοδοτήσεις οι περιβαλλοντικές κάποιων αεροδρομίων πριν 3- 4 μήνες και δεν είχε φροντίσει 2 χρόνια ο αρμόδιος υπουργός να επικαιροποιήσει τις αδειοδοτήσεις με αποτέλεσμα σήμερα ο δικαιούχος, ο επενδυτής, να μην παραλαμβάνει τα αεροδρόμια; Τι γίνεται με τις επενδύσεις τις μεγάλες; Για ποιο λόγο η πώληση του ΔΕΣΦΑ δεν προχώρησε, ακυρώθηκε; Η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή δεν κάνει τίποτα για την οικονομία».

[ΠΗΓΗ: ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, 31/01/2017]