ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ … ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ή Η ΑΕΙ ΑΠΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

DSC_0668Ψαρέψαμε το κάτωθι άρθρο από το ERGOBLOG Χαλκιδικής, με ημερομηνία 29/01/2017. Δεν γνωρίζουμε αν μέχρι σήμερα το πρόβλημα διορθώθηκε, αλλά η είδηση είναι αντιπροσωπευτική της αδιαφορίας των καθ’ ύλην υπευθύνων:

«Για ακόμη μια φορά η ανικανότητα του Δημάρχου καθιστά σε κίνδυνο την ζωή των

πολιτών. Ένα φωτιστικό το οποίο κατά πάσα πιθανότητα κάποιος τράκαρε με το όχημα του έπεσε.

Το παράξενο και το επικίνδυνο, γιατί και πάλι κάποιοι θα  τρέξουν να πούνε ότι κινδυνολογούμε, είναι  ότι το φωτιστικό βρίσκεται μεν για ακόμη μια μέρα πεσμένο και το οποίο έχει ακόμη ρεύμα αλλά είναι  πεσμένο επάνω στην σιδερένια περίφραξη του σχολείου της Αρναίας  οπού αύριο  από νωρίς το πρωί θα βρίσκονται ο μαθητές.

Το ότι από το συγκεκριμένο δρόμο περνάνε και κάποιοι Δημοτικοί άρχοντες αυτό σηματοδοτεί την πλήρη ανικανότητα όλου του ΔΉΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΑ ΑΠΛΆ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ.

Και ενώ οι δημότες βρίσκονται εκτεθειμένοι και απροστάτευτοι ο κ. Ζουμπάς προσπαθεί να κλείσει ή να φρενάρει, όπως δηλώνει ο ίδιος, το μεταλλείο .

Απλή συμβουλή ασχοληθείτε με τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και αφήστε το Μεταλλείο.  “Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος”».

Βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας…