ΝΟΔΕ ΚΑΤΑ ΙΓΓΛΕΖΗ

igglezi11423045616-600x362«Πληροφορούμαστε με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ότι με πολύ μικρή απήχηση και επιτυχία διοργανώνονται και πραγματοποιούνται στο νομό επισκέψεις και εκδηλώσεις υποσχεσιολογίας από κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλή την κυρία Ιγγλέζη. Μετά την τεράστια επιτυχία της κυρίας βουλευτού να διχάσει-με τρομερές κοινωνικοοικονομικές συνέπειες-τις μικρές τοπικές κοινωνίες του δήμου Αριστοτέλη, εξασφαλίζοντας έτσι την εκλογιμότητα της, τώρα επιχειρεί με απόλυτη αυτογνωσία, «τεχνογνωσία» και χωρίς ίχνος ντροπής να επιτύχει παρόμοια αποτελέσματα και στους υπόλοιπους δήμους της Χαλκιδικής.

Σε συναντήσεις με πολίτες ιδιώτες και επαγγελματίες του νομού πολύ εύκολα υπόσχεται μηχανάκια αυτόματης συναλλαγής POS με μηδενικό επιτόκιο μέχρι νέο Καλλικρατικό σχέδιο και αλλαγή των ορίων-συνόρων των δήμων. Όταν όμως ερωτάται για θέματα του αιγιαλού που απασχολούν τους επιχειρηματίες και χρήζουν άμεσης επίλυσης απάντα: «το ξέρω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Η υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών είναι ο υπέρτατος σκοπός που αγιάζει τα μέσα τα οποία χρησιμοποιεί η κυρία Ιγγλέζη, στη προσπάθεια της να παραμείνει η ίδια και το κόμμα της στην εξουσία. Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε την καταληκτική φράση του Αβραάμ Λίνκολν ότι: “Δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα”.

Ο Πρόεδρος, Τζηρίτης Απόστολος – Ο Υπεύθ. Τομέα Εμπόρων, Κουφίδης Ιωάννης»

[ΠΗΓΗ: http://respentza.blogspot.gr/, 20/7/2016]