ΜΕΝΟΣ ΙΓΓΛΕΖΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ!!!

igglezi-735x459Άναψαν τα αίματα στη Βουλή προχθές, 25/7, κατά τη συζήτηση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας,όταν ο εκ των αντιπροέδρων της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης σημείωσε για τις Σκουριές, αναφερόμενος στον ΥΠΑΠΕΝ και την κα Ιγγλέζη: «Στις Σκουριές ήσασταν δύο εμβληματικά πρόσωπα που πήγατε να χαλάσετε εκεί πέρα την ιδιωτικοποίηση. Ευτυχώς κάνατε πίσω και συνεχίζεται η επένδυση. Δεν έχουμε ακούσει ένα λόγο αυτοκριτικής..» (Δείτε εδώ)

Η κα Ιγγλέζη βρήκε τότε μια θαυμάσια ευκαιρία να επιδείξει για ακόμα μια φορά όλο της το μένος για την επένδυση:

«Ο κ. Γεωργιάδης έβγαλε από μόνος του ένα συμπέρασμα. Θα πω, λοιπόν, στον κ. Γεωργιάδη ότι δεν θα κάνω το χατίρι στην αγαπημένη του εταιρία∙ και να κάνω πίσω για τις Σκουριές, κ. Γεωργιάδη, γι’ αυτό να είστε σίγουρος. Και όταν λοιπόν θα θέλετε να υπερασπιστείτε τις επενδύσεις, καλά θα κάνετε να μην χρησιμοποιείτε την συγκεκριμένη εταιρία. Δεν είναι παράδειγμα, αλλά μάλλον αντιπαράδειγμα επένδυσης. Γιατί ούτε το δημόσιο συμφέρον προστατεύει, ούτε την τοπική οικονομία αλλά πολύ περισσότερο δεν προστατεύει το περιβάλλον και το καταστρέφει. Και, μάλλον, δεν παρακολουθείτε τις εξελίξεις κ. Γεωργιάδη, ή μάλλον, θέλετε να αποκρύψετε –όπως κάνει και η εταιρεία- τις συγκεκριμένες εξελίξεις. Αν ξέρετε, πριν από περίπου 20 ημέρες, το Υπουργείο Περιβάλλοντος έστειλε πίσω τη μελέτη για τη μεταλλουργία, με τη μέθοδο του flash smelting της Ελληνικός Χρυσός γιατί υπάρχουν πάρα πολλές παραλήψεις και πάρα πολλές ανακρίβειες. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν η αγαπημένη σας εταιρία θα απαντήσεις σε αυτές τις παρατηρήσεις του υπουργείου, οι οποίες είναι πάρα πολύ σοβαρές, γιατί πάνω σε αυτό το flash smelting, όπως ξέρετε πάρα πολύ καλά γιατί ασχολείστε με το θέμα, στηρίζεται όλη η σύμβαση η οποία αφορά την Ελληνικός Χρυσός. Γι’ αυτό λοιπόν όταν θα βγάζετε συμπεράσματα, να μην τα βγάζετε αυθαίρετα».

Προφανώς το γραφείου τύπου της… βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν πολύ περήφανο για την απάντηση της κας Ιγγλέζη και δεν παρέλειψε να ανεβάσει το απόσπασμα στο Youtube! (Δείτε εδώ).

Για άλλη μια φορά να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στη βουλεύτρια για το ύφος και στιλ της το ποίο συμβάλλει τα μέγιστα στη εκτόνωση της έντασης στην περιοχή…