ΑΜΙΑΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ;;; ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ & ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ…

unnamedΓια να μη λέτε πως έχουμε εμείς τίποτα προσωπικά με την «μαχόμενη» δημοσιογράφο Σταυρούλα Πουλημένη, υπάρχουν κι άλλοι που μυρίζονται τις προπαγανδιστικές μπουρδολογίες από χιλιόμετρα… Και δεν είναι τυχαίοι… Ούτε ομότιμοι… Ούτε από Πανεπιστήμια του εξωτερικού, άσχετοι με το αντικείμενο….

Ο κος Βασίλης Μέλφος, Επίκουρος Καθηγητής Κοιτασματολογίας-Γεωχημείας, στον Τομέα Ορυκτολογίας, Πετρολογίας, Κοιτασματολογίας, του Τμήματος Γεωλογίας, στη Σχολή Θετικών Επιστημών, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δεν άντεξε άλλο τη μπουρδολογία… και ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Βέβαια, έτρεξε ο Τόλης να δικαιολογήσει αμήχανα τα ευρήματα του ΙΓΜΕ, μόνο που το ΙΓΜΕ δεν τα λέει ακριβώς όπως τα μεταφράζουν οι διάφορες επαναστατικές φυλλάδες και μαχόμενοι δημοσιογράφοι τύπου Σταυρούλας Πουλημένης…

Να μείνω σε μία φράση του κου καθηγητή, ο οποίος μιλάει από τη θέση του απόλυτου γνώστη του θέματος:

 

«Το άρθρο γράφει απίστευτες βλακείες και παρουσιάζει τα πράγματα διαστρεβλωμένα και κυρίως χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ».

Δυστυχώς ο οικοφασισμός δεν είναι νέο φαινόμενο και δεν έχει χρώμα, αλλιώς θα ήταν και αναγνωρίσιμος ανά πάσα στιγμή… Όπως έχει αποδειχθεί, το χρώμα του είναι το χρώμα του εκάστοτε χρήματος που κυνηγούν τα ιδιοτελή συμφέροντα που κρύβονται από πίσω (είτε πολιτικά, είτε άλλου είδους…).