ΤΟ ANTIGOLD ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΝ…

STOES-OLYMP-20150525-223Στα συγκοινωνούντα antigold δοχεία, όπως είναι για παράδειγμα η ΜΚΟ “παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων”, το “Συντονιστικό της Ιερισσού” και οι κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ (πχ. Νεολαία κλπ) είναι συνήθεια προς τέρψη,  όπως φαίνεται, εκτός από τη διασπορά της αλόγιστης θανατολογίας με αφορμή την μεταλλευτική επένδυση στη ΒΑ Χαλκιδική και τα επικοινωνιακά παιχνίδια με το θάνατο συνανθρώπων μας.

Το έκανε από την πρώτη στιγμή κιόλας η αμφιλεγόμενη ΜΚΟ με τον χαμό του άτυχου 52χρονου μεταλλωρύχου στις Μαύρες Πέτρες.

Ακολούθησε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, που έπαιξε με το θάνατο του εργαζόμενου, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει και να προσελκύσει κόσμο στην πορεία – φιάσκο του περασμένου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη και το γαϊτανάκι της ντροπής συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με το “Συντονιστικό της Ιερισσού”.

Ένα συντονιστικό που χρησιμοποιεί το θάνατο του μεταλλωρύχου για να διαμαρτυρηθεί έμμεσα προς την ΕΡΤ, επειδή δεν έπαιξε ρεπορτάζ από την μεγάλη (!!!), όπως τη χαρακτηρίζει πορεία της Θεσσαλονίκης, όπως έκανε η ΕΡΤ3.

Δεν έχουν ταίρι αυτοί οι άνθρωποι. Ό,τι χαρακτηρισμό και να τους αποδώσεις ίσως να είναι λίγος μπροστά σ’ αυτήν την απάνθρωπη συμπεριφορά που έχουν πειστεί ότι είναι σωστή να έχουν. Τον κανιβαλισμό δηλαδή υπό τη μορφή διάχυσης πληροφορίας και επικοινωνίας.

Ο κοινωνικός κατήφορος τους κανονικά θα πρέπει να γίνει μάθημα προς αποφυγήν στα σχολεία ολόκληρης της επικράτειας.

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 9/03/2016]