ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ… ΤΑΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ…

afisa-ANTIGOLD-N.MOUDANIA-2016Πλήρης ο θίασος στο δημοτικό θέατρο στις 7/3 στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής ανέβασε άλλην μια παράσταση παραπληροφόρησης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού…  Χρήστος Ελευθεριάδης, Τόλης Παπαγεωργίου, ομότιμος Σαράντης, και δασολόγος Ζάγκας.

Στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου η επιγραφή «Ενάντια στη βία και την καταστολή, την κρατική αυθαιρεσία, την παραπλανητική ενημέρωση, τον εκφοβισμό. Αγώνας για ελευθερία και αξιοπρέπεια» αποπροσανατόλιζε κόμη περισσότερο το κοινό για τον πραγματικό σκοπό αυτής της «ενημέρωσης».

Ο κάθε ηθοποιός είπε το ποίημά του. Ο Ελευθεριάδης μας πληροφόρησε πως ότι η μετατόπιση του φράγματος 4-9 μέτρων, που αναφέρει η ίδια η εταιρία στη μελέτη της, σημαίνει ότι το φράγμα θα σπάσει, «έσπασε»…

Ο Τόλης παρουσίασε την γνωστή φωτοαποτύπωση από το αεροπλανάκι και προανήγγειλε «νέες αποκαλύψεις», για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του ακροατηρίου… Απείλησε μάλιστα πως «ότι ο αγώνας θα είναι πολύ πιο δυναμικός το ερχόμενο χρονικό διάστημα»…

Ο ομότιμος Σαράντης Δημητριάδης, έδωσε ρέστα… Μάλιστα, θυμήθηκε και την φούσκα του τρεμολίτη!!! «Η σκόνη θα έχει καρκινογόνο χαλαζία και ίνες αμιάντου που θα ταξιδεύουν μακριά, αυτά θα είναι αόρατα και θα μπαίνουν βαθιά στα πνευμόνια. Οι Θεσσαλονικείς πρέπει να το ακούσουν καλά. Ο αέρας θέλει 5 λεπτά από τις Σκουριές να φέρει τη σκόνη στη Θεσσαλονίκη όταν φυσάει ανατολικά» είπε ο μετεωρολόγος-κινδυνολόγος κ.Δημητριάδης.

Ο δασολόγος Ζάγκας, σε δραματικό τόνο ανακοίνωσε πως «καταστρέφεται η Χαλκιδική, η μάνα γη, ξεκοιλιάζεται ένα βουνό!!!», θέτοντας σοβαρά υποψηφιότητα για τον πρώτο ανδρικό ρόλο…

Τέλος, μια κυρία εκ μέρους της «επιτροπής αγώνα Ν. Προποντίδας» μας επισήμανε πως «η τοξική σκόνη δεν γνωρίζει σύνορα, τα Μουδανιά είναι πολύ κοντά, αν δεν μιλήσουμε και δεν αντιδράσουμε τώρα θα έρθει και η δική μας η σειρά».

Γρηγορείτε σύντροφοι… Τα χάνουμε τα Μουδανιά !!!

(Φιλική συμβουλή… Διοχετεύστε την «αγωνιστικότητά» σας εκεί που πρέπει και ξεκολλήστε από εμμονικούς «φίλους» και κακές παρέες, διότι σε λίγο δεν θα ξέρουμε από πού μας ήρθε… Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά… Και δεν εννοώ από τις Σκουριές…)