ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!! ΣΥΡΙΖΑ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΓΓΛΕΖΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!

syriza_vs_syrizaΑπίστευτο κι όμως αληθινό… Κωμωδία… Διαβάστε την κάτωθι ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής που ανέβασαν στο διαδίκτυο (εδώ)!!! Και αντί για σχόλιο παραθέτω απλώς τα σχόλια των ίδιων των αναγνωστών τους…

«Τα μέλη της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ιερισσού , εκφράζουμε την διαφωνία μας με την ολιγωρία της κυβέρνησης να αποτρέψει την αναγκαστική έκδοση της άδειας δόμησης του εργοστασίου εμπλουτισμού από την Πολεοδομία , τροποποιώντας τους νόμους και τις διατάξεις του Ν.4280/2014 , όπως μας είχαν υποσχεθεί από καιρό.

Πιστεύουμε ότι υπάρχει πολιτική βούληση της κυβέρνησης για την οριστική διακοπή της επέκτασης της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη Β. Α. Χαλκιδική , όπως δεσμεύτηκε με τις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός και αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Εμείς που είμαστε από την αρχή στον αγώνα κατά της μεταλλουργίας χρυσού , που με την παρουσία και τη στάση μας στηρίζουμε όλες τις δράσεις του κινήματος , βιώνουμε το τελευταίο διάστημα το κλίμα της ανθρωποφαγίας που μεθοδεύεται συντονισμένα ενάντια σε συναγωνιστές μας.

Δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε στο παιχνίδι αυτών που το μόνο που κάνουν είναι να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της El Dorando (sic!) με στόχο να αποδυναμώσουν το κίνημα.

Στηρίζουμε τον αγώνα των συντρόφων μας που από θεσμικές θέσεις ( δήμαρχος , βουλευτίνα κ.α. ) υπηρετούν το κίνημα και βοηθούν στην καλύτερη επεξεργασία και προβολή των στόχων του στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ο αγώνας ενάντια στην εξόρυξη είναι αγώνας όλον μας και θα τον συνεχίσουμε μαζί με τους συναγωνιστές μας μέχρι την τελική νίκη. – Ιερισσός 27/2/2016»

27-Feb-16 8-51-20 PM

Υ.Γ. Κατερίνα, σε πήραν είδηδη… Στα λέγαμε εμείς… Τώρα τι κάνεις;;; ….