ΤΟΛΗΣ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ

 

stratoniki

Ακόμα μια «ΑΙΤΗΣΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ» προς τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Μίχο, τον Πρόεδρο Δ.Σ. του Δήμου Αριστοτέλη, κ. Γ. Ζουμπά με την παράκληση κοινοποίησης στους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, έκανε ο Τόλης χθες με θέμα «Στρατονίκη: Περί της “παραδοσιακής υφιστάμενης μεταλλευτικής δραστηριότητας” και της επέκτασής της»

Ο Τόλης επαναφέρει το ανύπαρκτο θέμα της «επικίνδυνης εξόρυξης» κάτω από την Στρατονίκη και προσθέτει και δραματικές νότες μιλώντας για τον «προαναγγελθέντα θάνατο του οικισμού με χαριστική βολή την “ιστορική” απόφαση του Δ.Σ. Αριστοτέλη»!!!

Η ιστορία, για να καταλάβετε έχετε ως εξής: Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20.11.2014, ο πρόεδρος του “Παρατηρητηρίου” κ. Τόλης Παπαγεωργίου χαρακτήρισε τη θέση του Δ.Σ. υπέρ της παραδοσιακής μεταλλείας “ανήθικη και καταστροφική” για τη Στρατονίκη και ο κ. Δήμαρχος (προφανέστατα για να τον ξεφορτωθεί) έσπευσε να δηλώσει ότι “θα αναφερθούμε σύντομα σε ειδική συνεδρίαση για τη Στρατονίκη”… Ο Τόλης το έδεσε κόμπο και θέλει τώρα ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. για την Στρατονίκη…

Κάτι μου λέει πως αυτή η «ΑΙΤΗΣΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ» θα… αρχειοθετηθεί κανονικά, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές…