Ο ΕΠΑΙΝΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ…

pic-0-norm (1)

Συνεχίζει η σύμπλευση της Ελληνοχριστιανικής δεξιάς του Κυρίου με τον ΣΥΡΙΖΑ…. Με αφορμή την απονομή επαίνου εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελληνικός Χρυσός από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο πλαίσιο των βραβείων Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος, ο Αρχιμαν. Αγγελόγλου μιλά στην αγαπημένη του εφημερίδα της εθνικής δεξιάς «Δημοκρατία», ομόσταυλη της Espresso, του εκδότη Φιλιππάκη. Ο Αρχιμα. αναφέρεται «σε ενέργειες  που έχουν στόχο να φτιάξουν το προφίλ της εταιρίας, και μάλιστα αυτή την περίοδο, λίγες ημέρες πριν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αριστοτέλη με θέμα τη μεταλλευτική δραστηριότητα στην περιοχή»!!!

Την ίδια στιγμή, σε κοινή δήλωση τους οι βουλευτίνες Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη και Δέσποινα Χαραλαμπίδου χαρακτηρίζουν με τη σειρά τους «προκλητική τη βράβευση της εταιρίας για την περιβαλλοντική ευαισθησία της».

Είδατε; Ο antigold αγώνας μας φέρνει κοντά… (Απομένει να δούμε Αγγελόγλου σε ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ…).

Α… και να μην ξεχάσω… Σε αυτή την «μούφα εκδήλωση που υποστήριξε και η Καθημερινή του κακού Αλαφούζου», όπως έχουν βγει και λένε σήμερα οι δύο μωρές παρθένες, αδελφές εφημερίδες ΑΥΓΗ και Εφημερίδα Συντακτών, βραβεύτηκε και μια «Epsilon Net A.E.», με τον Έπαινο Αριστείας Μεσαίας Επιχείρησης… Την έχετε ακουστά την εταιρεία;….