ΑΝΤΕ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…

77ED56C4D1-patratora

Πριν λίγες μέρες το Πρώτο Θέμα μας πληροφόρησε ποιοι θα είναι οι βουλευτές σε ενδεχόμενη αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (λέμε τώρα), σε άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ποιοι ράβουν υπουργικά κουστούμια στην Κουμουνδούρου». Διαβάστε:

Μεταξύ άλλων βλέπουμε πως οι κ.κ. Γιάννης Δραγασάκης και Νίκος Βούτσης αναμένεται να έχουν κεντρικό ρόλο την επόμενη ημέρα των εκλογών. Ο πρώτος αναμένεται να πάρει ρόλο αντιπροέδρου της κυβέρνησης, με αρμοδιότητα στην Οικονομία και ο δεύτερος θέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Βουλής.

Οι κ.κ. Γιώργος Σταθάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιάννης Μηλιός είναι οι επικρατέστεροι για τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης, ενώ ειδικός ρόλος αναμένεται να προταθεί στον κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, της Αριστερής Πτέρυγας, θα αναλάβει υπουργείο του παραγωγικού κύκλου, με το Υποδομών να θεωρείται κατάλληλο.

Ακλόνητη υποψηφιότητα για το υπουργείο Δικαιοσύνης θέτει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Για το υπουργείο Παιδείας υποψήφιοι είναι οι κ. Τάσος Κουράκης, κυρία Θεανώ Φωτίου και ο κ. Γιάννης Αμανατίδης.

Στον τομέα της Επικοινωνίας θα αξιοποιηθούν οι κ.κ. Πάνος Σκουρλέτης και Ανδρέας Καρίτζης, ενώ αναμένεται να μπουν στην κυβέρνηση και οι κ.κ. Νίκος Συρμαλένιος και Νάσος Αθανασίου και οι κυρίες Κατερίνα Ιγγλέζη και Ευγενία Ουζουνίδου.

Είδατε; Ήρθε η ώρα να εξαργυρώσει και η κα Κατερίνα τον «αγώνα» της… Μια ερώτηση, διότι αγωνιούμε: Ο κος Κουράκης θα ενσωματώσει στην διδακτέα ύλη των σχολείων και τμήματα του ποιητικού του έργου;