ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ INSTITUTE OF TRAVEL & TOURISM (ITT) ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Όπως ήδη γνωρίζετε, στη Χαλκιδική θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο συνέδριο του Institute of Travel & Tourism (ITT) στις3-5 Ιουνίου 2024. Το συνέδριο ΙΤΤ αποτελεί το κορυφαίο γεγονός στον ταξιδιωτικό τομέα, σχεδιασμένο για μέλη του ITT και στο οποίο συμμετέχουν κορυφαίες προσωπικότητες από τον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Το Ινστιτούτο δημιουργήθηκε το 1956 και είναι το μοναδικό members only που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα του ταξιδιωτικού κλάδου στην Αγγλία. Κύριοι στόχοι του Ινστιτούτου είναι το Lobbying, networking & education/training.

Το σημαντικό είναι ότι μετά από 26 χρόνια, το κορυφαίο συνέδριο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, Institute of Travel & Tourism (ITT) επιστρέφει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική. Η προηγούμενη φορά είχε γίνει το 1997 στην Αθήνα. Συγκεκριμένα για 3 μέρες, από τις 3 μέχρι τις 5 Ιουνίου 2024, περισσότερα από 300 μέλη που αποτελούν την αφρόκρεμα της αγγλικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας θα βρίσκονται στη Χαλκιδική για το ετήσιο συνέδριο. 

Η διοργάνωση του ετήσιου Συνεδρίου ΙΤΤ στη Χαλκιδική αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης από το διακεκριμένο Ινστιτούτο και μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής του προορισμού σε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τουριστικές αγορές ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις εξαιρετικές ομορφιές της Χαλκιδικής μέσα από ξεναγήσεις και πολιτιστικές εμπειρίες, επιτρέποντας τους να συνδεθούν και να ανακαλύψουν τη γοητεία του προορισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να παραβρεθείτε στο Welcome Party του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2024, στις 20.00 στην μαρίνα του Porto Carras.  

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν θα παραβρεθείτε.

Το επίσημο site του συνεδρίου, μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://dellardavies.eventsair.com/itt-conference-2024

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 23/5/2024]