O ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΡΟΔΑ

Η Δήμαρχος κοινωνικής προστασίας αλληλεγγύης και πολιτισμού του δήμου Αριστοτέλη κ. Ενεχηλίδου Μαρία δήλωσε στο ΕΡΓΟΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Σήμερα ο σύλλογος Πρόβλακας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Υποβρυχίου Κυνηγιού Θεσσαλονίκης και με τη βοήθεια του δήμου Αριστοτέλη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προβαίνουμε στο καθαρισμό του λιμανιού των Νέων Ρόδων.

Ο Σύλλογος Φίλων Υποβρυχίου Κυνηγιού Θεσσαλονίκης επιμελείται και θα επιμεληθεί σήμερα τον υποβρύχιο καθαρισμό του λιμανιού και ο Σύλλογος Πρόβλακας οι εθελοντές και ο δήμος Αριστοτέλη τον περιβάλλοντα χώρο

Θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδελφό μου τον κύριο που βρίσκετε δίπλα μου τον αντιδήμαρχο καθαριότητας της ενότητας Σταγείρων Ακάνθου τον Αλέκο Αντωνίου για την συνεργασία όχι μόνο σε αυτή τη δράση αλλά και σε οτιδήποτε χρειαστώ.

 Ευχαριστώ πολύ την Αντιδήμαρχο κ. Ενεχηλίδου Μαρία για τα καλά της λόγια, επίσης να συγχαρώ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πρόβλακας ο οποίος έχει να επιδείξει λαμπρό έργο στην τοπική κοινωνία των Νέων Ρόδων όπου με διάφορες εκδηλώσεις προσφέρει στον πολιτισμό της τοπικής κοινότητας των Νέων Ρόδων, επίσης θέλω να ευχαριστήσω, από την καρδιά μου τους ανθρώπους αυτούς που έρχονται εδώ στην περιοχή για να συμβάλλουν και αυτοί στην καθαριότητα, που είναι ο τομέας μου και να προσθέσουν και αυτοί την δική τους πινελιά. 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πρόβλακα, ο οποίος έχει δύο χρόνια ζωής, κ. Λευτέρης Συμεωνίδης ανέφερε μεταξύ άλλων:

Φιλοξενούμε σήμερα εδώ στο λιμάνι των Νέων Ρόδων τον Σύλλογο Φίλων Υποβρύχιου Κυνηγιού θεσσαλονίκης οι οποίοι είναι δύτες και θα κάνουν μία προσπάθεια για τον καθαρισμό του λιμανιού, είναι 3 συνεχόμενη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμο Αριστοτέλη τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας τον κ. Αντωνίου ο οποίος είναι δίπλα μας κάθε φορά που τον ζητάμε γίνεται μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια και θεωρώ ότι έχει αποτέλεσμα και αυτό φαίνεται από τους τόνους των σκουπιδιών που μαζεύουμε κάθε χρόνο ευχαριστώ

Για τις εθελοντικές δράσεις του Σ.Φ.Υ.Κ.Θ.-SFYKTH- Σύλλογος Φίλων Υποβρυχίου Κυνηγιού Θεσσαλονίκης μίλησε στην κάμερα του ΕΡΓΟΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ο Πρόεδρος του Συλλόγου ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ και συνεχίζοντας ανέφερε:

Είμαστε ο Σύλλογος Φίλων Υποβρύχιο Κυνηγιού θεσσαλονίκης με έτος ιδρύσεως 1987 και αναγνωρισμένος το 1989 από την ελληνική ομοσπονδία. Κύριος σκοπός μας είναι η διάδοση της υποβρύχιας αλιείας . Οι δραστηριότητες μας ειναι πολλές όπως οι καθαρισμοί βυθών στην αντιμετώπιση της ρύπανσης του περιβάλλοντος που όσο πάει όλο ένα και αυξάνεται.

Κοινωφελείς δραστηριότητες όπως εθελοντικές αλιευτικές εξορμήσεις όπου τα θηράματα προσφέρονται σε κοινωφελή ιδρύματα σήμερα ήρθαμε εδώ, καθαρά εθελοντικά για να προσφέρουμε και εμείς υπηρεσίες μας για την αντιμετώπιση της υπηρεσίες μας στην αντιμετώπισης της ρύπανσης του περιβάλλοντος η οποία πόσο πάει όλο ένα και αυξάνεται.

 

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 27/5/2024]