ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ “FOLLOWING ARISTOTLE”… ΕΝ ΠΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΘΩΝΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο Διεθνές Συμπόσιο “Following Aristotle”  που διοργάνωσε ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, κυβερνητικών αξιωματούχων, διπλωματών, θρησκευτικών παραγόντων ακαδημαϊκών και επιχειρηματιών.

Εντυπωσίασε τους συνέδρους από Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Σερβία η τέταρτη συνάντηση του Συμποσίου καθώς πραγματοποιήθηκε εν πλω για τον Άθωνα!! Η οργάνωση του Συμποσίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ικανοποίησε απόλυτα τους συμμετέχοντες, που έφυγαν γεμάτοι όμορφες εικόνες,  κάτι που επεσήμανε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος. 

Στον Πύργο του Προσφορίου στην Ουρανούπολη συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (17/5) για την τρίτη συνεδρία του διεθνούς συνεδρίου, “Following Aristotle” , παρουσία, μεταξύ άλλων, και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Μύρωνα Φλουρή.

Όπως ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Μύρωνας Φλουρής,  ο Δήμος Αριστοτέλη έχει προχωρήσει σε στρατηγική δικτύωση τα τελευταία χρόνια. Ο Δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος έχει επιδείξει σημαντικό έργο στην εξωστρέφεια της περιοχής, με δράσεις που εστιάζουν στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του τουριστικού προϊόντος που επιθυμούμε να παράξουμε.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες

[ΠΗΓΗ: https://www.otavoice.gr/, 19/5/2024]