ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ «ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ 2023»

Με το ταχύπλοο “Πορταΐτισσα” της εταιρείας «Αγιορείτικες Γραμμές» θα εκτελούνται προσωρινά τα νυχτερινά δρομολόγια Αμμουλιανής-Τρυπητής

Με το ταχύπλοο “Πορταΐτισσα” της εταιρείας «Αγιορείτικες Γραμμές» θα εκτελούνται προσωρινά τα νυχτερινά δρομολόγια Αμμουλιανής-Τρυπητής σε αντικατάσταση του ταχυπλόου «Αμμουλιανή 2023», όπως ανακοινώνει η ΑΞΤΑΔΑ ΑΕ, καθώς παρά την έγκαιρη έναρξη της διαδικασίας πρόσληψης νέου κυβερνήτη του δημοτικού σκάφους, αυτή δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρωθεί πριν τη συνταξιοδότηση του απερχόμενου κυβερνήτη, λόγω γραφειοκρατικών καθυστερήσεων του ΑΣΕΠ.

Η Διοίκηση της ΑΞΤΑΔΑ ΑΕ επισημαίνει: «Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Στέλιο Βαλιάνο, τον κ. Ρηγίνο Τσάνο από τις Αγιορείτικες Γραμμές και το Τοπικό Συμβούλιο της Αμμουλιανής που μεσολάβησαν ώστε να εξυπηρετηθεί η γραμμή Αμμουλιανή-Τρυπητή με το ταχύπλοο σκάφος “Πορταΐτισσα” στη θέση του ταχύπλοου του νησιού. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κανονικά στις 20:00 από Αμμουλιανή και 20:10 από Τρυπητή. Ομοίως ευχαριστούμε τον καπετάνιο κ. Θεόδωρο Καράχο που θα αναλάβει την εξυπηρέτηση των δρομολογίων.»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος σημειώνει: «Προσπαθούμε να λύνουμε προβλήματα, ακόμα κι όταν δημιουργούνται από γραφειοκρατικές αγκυλώσεις άλλων, ακόμα κι όταν χρειάζεται να υπερβούμε τις αρμοδιότητές μας στο όριο του δυνατού. Αυτό ενίοτε επιτυγχάνεται και με τη συνδρομή του ιδιωτικού τομέα. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε γι` αυτό τις “Αγιορείτικες Γραμμές”, διοίκηση και προσωπικό, που θα καλύψουν το κενό το οποίο προκλήθηκε προσωρινά από το ΑΣΕΠ. Έτσι, τα νυχτερινά δρομολόγια που είναι απαραίτητα για την εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών του νησιού μας, θα συνεχιστούν απρόσκοπτα, για τις επόμενες δέκα μέρες, μέχρι να ολοκληρωθεί -ελπίζω σύντομα- η διαδικασία προκήρυξης της θέσης και πρόσληψης νέου κυβερνήτη του σκάφους “Αμμουλιανή 2023”.»

[ΠΗΓΗ: https://www.makthes.gr/, 20/5/2024]