ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ 2024: ΠΕΝΤΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Πέντε εστιατόρια στη Χαλκιδική βρίσκονται ανάμεσα στα 43 που βραβεύτηκαν στη φετινή διοργάνωση των Χρυσών Σκούφων, ξεχωρίζοντας στην ελληνική γαστρονομική σκηνή.

Πρόκειται για το Squirrel (Νικήτη, Ξεν. «Danai Beach Resort», Σεφ: Βασίλης Μουρατίδης), το Treehouse (Βουρβουρού, Ξεν. «Ekies All Senses Resort», Σεφ: Δημήτρης Παμπόρης), η Andromeda (Νικήτη, Ξεν. «Danai Beach Resort», Σεφ: Βασίλης Μουρατίδης), το Bubo (Βουρβουρού, Ξεν. «Ekies All Senses Resort», Σεφ: Δημήτρης Παμπόρης) και η Tomata (Σάνη, Ξεν. «Sani Marina», Σεφ: Χρύσανθος Καραμολέγκος). 

Bubo, Salonika και Tomata διακρίθηκαν στην κατηγορία Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα, ενώ τα υπόλοιπα στην κατηγορία Σύγχρονη Κουζίνα, παίρνοντας όλα από έναν πολυπόθητο Χρυσό Σκούφο.

[ΠΗΓΗ: https://blog.moudaniwn.gr/, 9/4/2024]