ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΙ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΝΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΣΤΟ 16Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Στην 16η Διεθνούς Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών, στην Καρδίτσα με εξαιρετική εμφάνιση συμμετείχαν η χορωδία του Γυμνασίου Αρναίας και η χορωδία του Γυμνασίου Ιερισσού

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων των μαθητών Γυμνασίου Αρναίας:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Χορωδίας του σχολείου μας απόψε το βράδυ στο 16ο Διεθνές φεστιβάλ Καρδίτσας!

Με μια εξαιρετική παρουσίαση τα παιδιά μας εκπροσώπησαν επάξια σε αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση γεμίζοντάς μας με υπερηφάνεια!!!

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προετοιμασία και για το θάρρος τους αλλά και στον καθηγητή μουσικής του σχολείου μας κ. Κουρτίδη Παντελή που με την μεθοδικότητα και την καθοδήγησή του μας πρόσφερε αυτή την εξαιρετική παρουσίαση των παιδιών μας!!

Σημαντική και η συμβολή και των συνοδών καθηγητριών κ. Βουρνίτη Ακυλίνα και κ. Παππά Ζώη Παναγιώτα που με τη στήριξή τους ενθάρρυναν τα παιδιά μας!!!

Ευχόμαστε να είναι μόνο η αρχή……

Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων Γενικού Γυμνασίου Ιερισσού:

Την περασμένη Πέμπτη 28/3 η χορωδία του Γυμνασίου Ιερισσού παρουσιάστηκε στο άνοιγμα της 16ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών, στην Καρδίτσα. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, που μόνο με δύο μηνών δουλειά πέτυχαν αυτό το αποτέλεσμα και μας έκαναν περήφανους. Η ζωντάνια τους ενθουσίασε το κοινό. Μας έγινε η εξαιρετική και μεγάλη τιμή από τον μαέστρο και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του διεθνούς φεστιβάλ Νίκο Ευθυμιάδη να συμμετέχουμε του χρόνου σε διεθνή διαγωνισμό Χορωδιών που θα λάβει μέρος στη Σερβία . Μας απέδειξαν λοιπόν ότι ” εμείς τα παιδιά όλα τα μπορούμε” , όπως λέει και το τραγούδι της καθηγήτριας τους Ειρήνης Δαρμή. Την συγχαίρω για την άψογη δουλειά της και την ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία που έδωσε στα παιδιά μας! Ευχαριστώ πολύ και τον αδερφό της, κ. Δαρμή Γιώργο, διεθνούς φήμης σολίστα, που τα συνόδεψε με το πιάνο.

Και έπεται συνέχεια!!

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 1/4/2023]