ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – LET’S DO IT GREECE 2024: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

Κάτι κινείται στα δάση της Ελλάδας και είναι κάτι που μας αφορά όλους. 

Την Κυριακή 14 Απριλίου, η εθελοντική εκστρατεία Let’s do it Greece 2024 μας καλεί να βάλουμε γάντια, να πάρουμε σακούλες και να βγούμε στα δάση για έναν κοινό σκοπό: τον καθαρισμό και την προστασία τους. Με πάνω από 600 φορείς, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να έχουν ήδη σηκώσει το γάντι, η πρόκληση είναι μεγάλη αλλά και η διάθεση για δράση ακόμη μεγαλύτερη.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε για ένα κοινό σκοπό, να δείξουμε τη δύναμη και τη συνεργασία της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και να φροντίσουμε για το σπίτι μας, τη φύση. Το Let’s do it Greece είναι μια ιδέα νέων παιδιών, ένα κάλεσμα για δράση, ένα μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα δάση μας πιο καθαρά, πιο ασφαλή και να προστατεύσουμε το περιβάλλον.

Συμμετοχή σημαίνει δράση. Σημαίνει να συμβάλλεις, να σηκώνεις μανίκια, να κάνεις τη διαφορά. Και η διαφορά αυτή ξεκινά με ένα απλό βήμα: τη δήλωση συμμετοχής σου στο www.letsdoitgreece.org

Ελάτε να δώσουμε όλοι και όλες μαζί το παρόν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να γίνουμε η μεγάλη ασπίδα προστασίας των δασών μας. Η φύση μας χρειάζεται. Και εμείς; Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε.

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 3/4/2024]