Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας εξελέγη ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος. 

Σε δήλωσή του μετά την εκλογή του αναφέρει:

“Η διαχείριση των σκουπιδιών από την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένα κορυφαίο ζήτημα που απασχολεί τους Δημάρχους όλης της χώρας.

Στην τελευταία γενική συνέλευση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας οι 38 δήμαρχοι της Περιφέρειας μας και οι αντίστοιχοι εκλέκτορες Δημοτικοί Σύμβουλοι με εξέλεξαν στην Εκτελεστική Επιτροπή του Φορέα.

Νομίζω είναι ένα ακόμα βήμα πίστης στην οριζόντια συνεργασία των ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που συνοδεύεται από τρία επίπεδα ευθύνης:

  • Έναντι των συναδέλφων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
  • Έναντι των συναδέλφων και των πολιτών του συνόλου της Χαλκιδικής, που περιμένουν ουσιαστική συνδρομή στη διαχείριση ενός πολύπλευρου ζητήματος, που ανάλογα με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα αυτής της διαχείρισης, μπορεί να έχει θετική ή αρνητική επίπτωση στην οικονομία, στην αισθητική της καθημερινότητας, αλλά και στη δημόσια υγεία.
  • Έναντι των πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη, που ευλόγως αναμένουν από τον Δήμαρχό τους να μετατρέψει στην περιοχή άμεσης δικαιοδοσίας του, σε παράδειγμα των καλών πρακτικών που θα κληθεί να προάγει ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΦΟΔΣΑ για το σύνολο της της Κεντρικής Μακεδονίας, υπο την άξια προεδρία του Μιχάλης Γεράνης” .

 

[ΠΗΓΗ: https://www.otavoice.gr/, 14/2/2024]