Ι.Ν. ΓΕΝΕΣΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΎ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ Κ ΑΡΔΑΜΕΡΊΟΥ

ΙΕΡΌΣ ΝΑΌΣ ΓΕΝΈΣΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΌΚΟΥ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ

Κύκλος Μελέτης Αγίας Γραφής

Απόψε στο Πνευματικό μας αντάμωμα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 είχαμε την ιδιαίτερη ευλογία να έχουμε κοντά μας την Οσιωτάτη Γερόντισσα Μαριάμ Ηγουμένη Της Ιεράς Μονής Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αρναίας Χαλκιδικής συνοδευόμενη μετά της αδελφής Ακυλίνας μας ανέπτυξε το θέμα ” ο ρόλος της γυναίκας μέσα στην εκκλησία και την οικογένεια”. Υπήρξε διαλογική συζήτηση και πολλές ερωτήσεις και ανησυχίες και για το νέο νομοσχέδιο που προωθεί η πολιτεία.

Οι παρευρισκόμενοι από Στάγειρα και Στρατονίκη ,απόλαυσαν πλούσια κεράσματα , τσάϊ ,καφέ, χυμούς, όπου πρόσφεραν ο Σύλλογος Γυναικών Στρατονίκης-Σταγείρων και οι κύριες του κύκλου Μελέτης Αγίας Γραφής όπου ευχαριστούμε εκ μέσης καρδίας!!!!!

Πολύ συγκινητική ήταν η προσέλευση των πιστών όπου κατέκλυσαν την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ιερού Ναού μας περίπου 80 άτομα .

Επίσης απόψε αντάμωσαν οι παλιές μαθήτριες και μαθητές με την Γερόντισσα η οποία υπήρξε εκπαιδευτικός στο Γυμνάσιο Στρατονίκης το 1990 Όπου και τής πρόσφεραν μια υπέροχη ανθοδέσμη από ευωδιαστά τριαντάφυλλα. Διότι το ευ ζην το χρωστάμε στους Διδασκάλους μας.

Ένα μεγάλο και εγκάρδιο ευχαριστώ

Εις την Οσιωτάτη Γερόντισσα Μαριάμ για αυτή την όμορφη βραδιά που μας χάρισε με τον πλούτο των γνώσεων Της.

Το Σύλλογο Γυναικών Στρατονίκης Σταγείρων για την άψογη συνεργασία μας εύχομαι σύντομα να ανταμώσουμε με νέα θέματα και προβληματισμούς.

Έπεται η συνέχεια…… καλή αντάμωση!!!!!

Προχωράμε δυναμικά προς ωφέλεια των ψυχών μας και των οικογενειών μας!!!!!

Η ισχύς εν τη ενώσει!!!!!

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 11/2/2024]