”ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2024 – ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

H Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη (ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Δ.ΑΕ.) σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη, διοργανώνουν την ” Ημέρα Καριέρας 2024 – Εύρεση Εργασίας”, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για εργασία αλλά και τη στελέχωση των εταιριών και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού , από τις 10:00 π.μ. έως 15:00.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να συμμετέχετε σε αυτήν την πρωτοβουλία με την υποβολή των ανοιχτών θέσεων εργασίας που έχετε ή σκοπεύετε να ανοίξετε στο προσεχές μέλλον στην επιχείρησή σας καθώς και με τη γενικότερη παρουσία σας, στην ” Ημέρα Καριέρας 2024 – Εύρεση Εργασίας “, του Δήμου Αριστοτέλη.

Για τις Επιχειρήσεις:

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής της επιχείρησης σας, με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο email: axtada@dimosaristoteli.gr ή στο fax: 23770 21132 έως την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, προκειμένου να οργανωθούν καλύτερα τα ραντεβού των συνεντεύξεων των ενδιαφερόμενων.

Αίτηση Συμμετοχής για τις Επιχειρήσεις:

https://axtada.gr/…/%CE%86%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%83%CE… 

Για τους υποψηφίους:

Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν στις επόμενες ημέρες, έπειτα από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας των επιχειρήσεων – ανάρτηση θέσεων εργασίας.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 7/2/2024]