Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ

Δήλωσε συμμετοχή στη διαδικτυακή εκδήλωση της Ελληνικός Χρυσός και ενημερώσου για τις προοπτικές απασχόλησης επιστημονικού προσωπικού σε μια από τις μεγαλύτερες άμεσες ξένες επενδύσεις της χώρας!

H Ελληνικός Χρυσός, συνεχίζοντας με υπευθυνότητα μια μεταλλευτική παράδοση 25 αιώνων στη ΒΑ Χαλκιδική, με απόλυτο σεβασμό στο παρελθόν και με ευθύνη απέναντι στο μέλλον, αναζητά νέο επιστημονικό προσωπικό, το οποίο θα στελεχώσει τα μεταλλευτικά της έργα. Η εταιρεία θα παρουσιάσει τις ευκαιρίες απασχόλησης στα Μεταλλεία Κασσάνδρας και στο εμβληματικό έργο των Σκουριών, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00-19:30.

Στην Ελληνικός Χρυσός πιστεύουμε πως με ενότητα, από κοινού με τους ανθρώπους μας, διαμορφώνουμε καθημερινά το μέλλον του μεταλλευτικού κλάδου της Ελλάδας. Υλοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες άμεσες ξένες επενδύσεις της χώρας και με τις ανάγκες στελέχωσης του οργανισμού μας διαρκώς να αυξάνονται, θεωρούμε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να παρουσιάσουμε οι ίδιοι, απευθείας στο ενδιαφερόμενο στελεχιακό δυναμικό, τις ευκαιρίες απασχόλησης και τις δυνατότητες εξέλιξης που παρουσιάζονται σε μια από τις μεγαλύτερες μεταλλευτικές εταιρείες της Ελλάδας.

Δεδομένων ωστόσο των εμποδίων που δημιουργεί η γεωγραφική απόσταση των μεταλλευτικών έργων από τα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και ο περιορισμένος επιτρεπτός αριθμός επισκεπτών εντός μίας μεταλλευτικής εγκατάστασης, αποφασίσαμε η πρώτη μας επαφή να διεξαχθεί διαδικτυακά. Με αυτό τον τρόπο, αφενός θα διευκολυνθεί η συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου και αφετέρου θα καταστεί εφικτή η διατήρηση της ανωνυμίας και της εχεμύθειας μεταξύ των συμμετεχόντων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μέλη της ομάδας της Ελληνικός Χρυσός θα παρουσιάσουν την κουλτούρα, τις αξίες και τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε για να παράγουμε υπεύθυνα τις ορυκτές πρώτες ύλες που είναι κρίσιμες για το μέλλον της βιομηχανίας. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν σε πρώτο χρόνο για το νέο, υπερσύγχρονο μεταλλείο που κατασκευάζουμε στις Σκουριές, καθώς και για τις νέες προοπτικές απασχόλησης που ανοίγονται συνολικά στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

*Υπενθυμίζεται ότι η παρούσα εκδήλωση αφορά σε επιστημονικό δυναμικό και όχι σε εργατοτεχνικό ή χωρίς εξειδίκευση δυναμικό.

**Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι απαραίτητη η προεγγραφή κάθε ενδιαφερόμενου, μέσω της σχετικής φόρμας που θα βρείτε διαθέσιμη στον σύνδεσμο Προοπτικές απασχόλησης στα Μεταλλεία Κασσάνδρας της Ελληνικός Χρυσός (webinarjam.com).

***Σημειώνεται πως οι συμμετέχοντες δεν θα έχουν τη δυνατότητα μεταξύ τους επικοινωνίας ή αλληλεπίδρασης, προκειμένου να διατηρηθεί η πλήρης εχεμύθεια και ανωνυμία της συμμετοχής κάθε ενδιαφερόμενου. Η αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων με τους εισηγητές-εκπροσώπους της εταιρείας θα είναι εφικτή μέσω γραπτής κατάθεσης ερωτήσεων, ανώνυμα, σε ειδικό πεδίο διαλόγου (chat box).

 

[ΠΗΓΗ: https://www.xalkidikipolitiki.com/, 12/2/2024]