ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Τέταρτη αποστολή βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από την ΛΕΦΕΔ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον δήμο Κασσάνδρας.

Η ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ συνεχίζει την προσπάθεια συλλογής και μεταφοράς βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας σε συνεργασία με φορείς του νομού μας, αυτή τη φόρα με τον Δήμο Κασσάνδρας.

Η φυσική καταστροφή που χτύπησε την περιοχή άφησε έντονο το σημάδι της και οι κάτοικοι της περιοχής… παρόλο που αυτό δεν παρουσιάζεται στα ΜΜΕ, έχουν ανάγκη την βοήθεια και την συνδρομή όλων μας. 

Το Σάββατο 14/09/2023 παραδόθηκαν στον Παλαμά Καρδίτσας 35 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας αποτελούμενης από τρόφιμα νερά κλινοσκεπάσματα κλπ που συλλέχτηκαν από τον Δήμο Κασσάνδρας επί το πλείστον και από άλλες περιοχές του Νομού Χαλκιδικής.

Η ΛΕΦΕΔ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ευχαριστεί τους Δημότες και τον Δήμο Κασσάνδρας για την ευαισθησία τους και την προσπάθεια τους όπως και κάθε φορέα ή πολίτη που συμβάλει στην προσπάθεια.

Κλείνοντας θέλει να συγχαρεί το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ και την ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΛΚΙΑ για την άψογη συνεργασία. 

ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ … ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 19/10/2023]