ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ «DANIEL»

Άμεση κινητοποίηση απέναντι στις καταστροφές που έφεραν τα ακραία καιρικά φαινόμενα επιβεβαίωσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Δήμος Αριστοτέλη.

Όπως αναφέρει η ανάρτησή του, «η επιτροπή καταγραφής των ζημιών θα επισκεφθεί αύριο τα παραλιακά καταστήματα της Ιερισσού, των Νέων Ρόδων, της Ολυμπιάδας και του Στρατωνίου, προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος και το είδος των ζημιών, προκειμένου να εκκινήσει τη διαδικασία των αποζημιώσεων».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Έναντι της θεομηνίας που έπληξε την περασμένη Τρίτη τα παραλιακά καταστήματα κινηθήκαμε άμεσα!

Σε άψογη συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Αικατερίνη Ζωγράφου κινητοποιήσαμε άμεσα το μηχανισμό και αύριο, Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2023, η επιτροπή καταγραφής των ζημιών θα επισκεφτεί τα παραλιακά καταστήματα της Ιερισσού, των Νεων Ροδων , της Ολυμπιάδας και του Στρατωνίου, προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος και το είδος των ζημιών, προκειμένου να εκκινήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων!

Οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από τα καιρικά φαινόμενα παρακαλούνται άμεσα να επικοινωνήσουν με το γραφείο δημάρχου προκειμένου να αποστείλουν σχετικό γραπτό αίτημα (και στο email info@dimosaristoteli.gr) που θα συνοδεύεται από μία πρώτη καταγραφή των ζημιών και φωτογραφικό υλικό τεκμηρίωσης».

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 7/9/2023]