ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 7° ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΩΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του 7ου Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων και Αθωνικών Γ εύσεων το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουλίου στην παραλία Ιερισσού.

Μιας εκδήλωσης θεσμός που διοργανώνει το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, το Δήμο Αριστοτέλη και με την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Ιερισσού. οικοδέσποινα και ψυχή της εκδήλωσης Κλεοπάτρα Αιβαζίδου, αφού ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους και συνδιοργανωτές. αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σεζόν. που διάγει η Ιερισσός. αλλά δεν παρέλειψε να επισημάνει την έλλειψη υποδομών στον τόπο, που αποτελεί τροχοπέδη στην δυναμική του για περαιτέρω ανάπτυξή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννη Κουφίδη για την ουσιαστική του στήριξη προς το Σωματείο.

Παρόντες και ο βουλευτής Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, η Κατερίνα Ζωγράφου Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χαλκιδικής, ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος αντιδήμαρχοι. η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αριστοτέλη Μαρία Ενεχηλίδου. η πρόεδρος της ΑΤΞΤΑΔΑ Μαριλένα Ζαμάνη. καθώς και εκπρόσωποι Επαγγελματικών Σωματείων . όπως το Σωματείο Επαγγελματιών Ουρανούπολης με τον πρόεδρο του Χρήστο Τσακούλη. Νέων Ρόδων με τον πρόεδρό του Λευτέρη Βαλσάμη. ο Επαγγελματικός Σύλλογος Στρατωνίου. ο Επαγγελματικός Σύλλογος Μεγάλης Παναγιάς, η πρόεδρος της κοινότητας Νέων Ρόδων Σοφία Ισαακίδου και άλλοι.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη συστηματική προσπάθεια, που καταβάλει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για την προβολή και προώθηση των μοναδικών προϊόντων του τόπου. Ενθουσιασμένος και συγκινημένος δήλωσε για την συμμετοχή Προέδρων των γειτονικών Συλλόγων και Σωματείων Επαγγελματιών, καθώς όπως είπε «οι προσπάθειες του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής επιτέλους αποδίδουν καρπούς αφού συστηματικά επιδιώξαμε να ενισχύσουμε κάθε είδους συνέργεια και συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών του τόπου, προς όφελος όλων». Επίσης κατά την επίσκεψή του στα περίπτερα των εκθετών, μετά τα επίσημα εγκαίνια του Φεστιβάλ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επαγ- γελματίες. που συμμετέχουν.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δηλώνουν όλοι από την κίνηση, καθώς πλήθος Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της Ιερισσού. έχει δώσει το παρόν στην έκθεση.

Την ευθύνη της παρουσίασης της εκδήλωσης είχε το μέλος ΔΣ του Επιμελητήριου Χαλκιδικής Βαρβάρα Μαυροφρύδη. ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Γιάννης Αρζουμανίδης.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στηρίζει την εξωστρέφεια και μέσα από δράσεις σε συνεργασία με τους Συλλόγους και τα Σωματεία της Χαλκιδικής δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους.

Η έκθεση διήρκεσε μέχρι και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου

 

[ΠΗΓΗ: ΤΥΠΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, 2/8/2023]