ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2023

Το 22ο Φεστιβάλ Βαρβάρας επιστρέφει για ένα μουσικό διήμερο και μία θεατρική παράσταση για παιδιά, στην ορεινή Χαλκιδική,  με αγαπημένα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου 2023.

Μουσική, θέατρο και ελεύθερο κάμπινγκ σας περιμένουν στην ορεινή Χαλκιδική και αυτό το καλοκαίρι, σε μια διοργάνωση που συμπληρώνει φέτος 22 χρόνια.

Ημέρες & Ώρες

Πα 28/07

Δημήτρης Μπάσης-Kalliope, Κωνσταντίνα Πάλλα

Σα 29/07

Κάλια Αναστασιάδου, Ελευθερία Αρβανιτάκη- Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Κυ 30/07

20:30, Η Ιλιάδα του Ομήρου για Παιδιά, Στην Κεντρική Πλατεία

Περισσότερες Πληροφορίες

Ο αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος Βαρβάρας “Αετός”  και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρβαριωτών Θεσσαλονίκης, σας υποδέχονται στο 22ο Φεστιβάλ Βαρβάρας, από την Παρασκευή 28 έως και την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο 22ο Φεστιβάλ Βαρβάρας 2023 είναι ο Δημήτρης Μπάσης, η Kalliope, η Κωνσταντίνα Πάλλα, η Κάλια Αναστασιάδου και η Ελευθερία Αρβανιτάκη με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ενώ η θεατρική ομάδα Ο Μικρός Βορράς θα παρουσιάσουν την παράσταση: Η Ιλιάδα του Ομήρου για παιδιά, με δωρεάν είσοδο.

Για ακόμα ένα καλοκαίρι το χωριό Βαρβάρα, στον ομώνυμο οικισμό που βρίσκεται στην ορεινή Χαλκιδική σε υψόμετρο 600 μέτρων, μας προσκαλεί όλους να απολαύσουμε ένα μοναδικό συναυλιακό διήμερο, παρέα με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες.

Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής έχουν φιλοξενηθεί τα προηγούμενα χρόνια στο φεστιβάλ Βαρβάρας, ανάμεσα τους οι Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, ο Χ. Θηβαίος, Γ. Κούτρας, Γλυκερία κ.α

Η διοργάνωση του Φεστιβάλ είναι το αποτέλεσμα μίας προσπάθειας χρόνων του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας και Βαρβαριωτών Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ Βαρβάρας αποτελεί μια ευκαιρία ο επισκέπτης να παρακολουθήσει τις συναυλίες και παράλληλα να απολαύσει τη φυσική ομορφιά του τόπου, να γευτεί την τοπική κουζίνα καθώς και να επισκεφτεί τους Καταρράκτες Βαρβάρας.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 27/6/2023]