ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΡΝΑΙΑΣ

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης – Αρναίας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας ανά κατεύθυνση και τμηματικά στο ακόλουθο οδικό δίκτυο: 

1) στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας από τα όρια του νομού Χαλκιδικής μέχρι τον Άγιο Πρόδρομο-Αρναία-Παλαιοχώρι (συμπεριλαμβανόμενου του ισόπεδου κόμβου Παλαιοχωρίου).

2) στη Νέα Εθνική Οδό και από την παράκαμψη της Αρναίας έως τη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Αρναίας-Παλαιοχώρι, καθώς και τη Συνδετήρια Οδό Μεγάλη Παναγία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν από τη Δευτέρα 29 Μαϊου έως την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 και κατά τις ώρες από τις 7.00 το πρωί έως τη δύση ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου και το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 28/5/2023]